Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_429540} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torbjørn V.
Ah...her kan jeg bare sette meg godt til rette og nyte øyeblikket! Mafioso sitter og venter - men hatten stemmer ikke helt;-)
Den telefonkiosken som står i veien skaper dybde og romfølelse selv om den også irriterer.
Bra sorthvitt - kunne kanskje vært en anelse mer kontraster.

Mvh Toby
Knut Georg F.
En utrolig dominerende person som øyeblikkelig fanger all oppmerksomhet, og samtidig virker skremmende. Får lyst til å gå i dekning bak boksen (?) til høyre. Et fengende bilde i all sin enkelhet.
Mvh Knut
Håvard F.
Hei. Jeg sloss litt med å fokusere på boksen og mannen. Bildet skaper en spenning og rastløshet, som jeg egentlig synes kler bildet. Kanskje mannen, som likner svært på en mafiafyr - også er urolig og rastløs.. venter på noen. Sigaren er tent, avisa er ikke noe han bryr seg stort om. Mange filosofiske tanker får jeg når jeg betrakter dette fotografiet.
Bra Roger.
mvh
Håvard
Avsluttet .
Ganske enkelt, slik en god komposisjon skal være, og akkurat nok innhold til historien slik som dette bildet viser. En mann med pondus og utstråling virker det som, og med mer enn tilstrekkelig ro og oversikt til å kunne nyte en sigar sammen med avisen sin. Ser svært så hyggelig ut, kan sitte stille å observere mens de andre kaver rundt med sine uvesentligheter, en livsnyter vil nå jeg si.., har sansen for typen..
Roger H.
Takker så mye for kommentarer Torbjørn,Knut, Håvard og Kjell.
Ser dere har fått litt forsjellig ut av bildet.
Mafioso, dominerende, rolig, avslappet, rastløs og livsnyter med sigar. Morsomt å lese deres betrakrninger.

vh Roger
Morten M.
Hei Roger! Dette bildet likte jeg. Strukturen i bakken, mannen med sigar samt en avrunning med den forkantede boksen på siden. Plassering av mannen samt at blikket er vent mot høyre gir god balanse. Flott! Morten
Roger H.
Takker for kommentar Morten.
Setter pris på din mening.
Thorbjørn R.
Flotte greier. Mannen er verdt en studie i seg selv - og jeg ser at du har fått mange gode beskrivelser. Jeg vil tilføye at jeg synes mønsteret i brosteinen også er flott element i bildet. Boksen til høyre likeså.

Mvh Thorbjørn
Roger H.
Takker for kommentaren Thorbjørn, og for at du
fikk noe ut av bildet.
Tusen takk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu