Jonsered
Utgangspunktet var å ta noen bilder av hverdagen. Alt for mange av bildene mine blir tatt i typiske fotograferingsøyeblikk. Hadde lyst til å prøve noe annet. Teleobjektivet gjorde at jeg kunne stå på avstand og snike noen bilder mens kollegaene mine jobbet og uten av det var oppmerksomme på at de ble fotografert. Har lånt logoen og slagordet fra Jonsered.
Synes det har potensiale innen reklamesjangeren. I Jonsereds egen katalog er alle bildene helt polerte. Jålete modeller som ikke har holdt i ei sag før. Dette er mer ekte.
Bildet inngår i albumet Arbeidsbilder - En serie som beskriver hverdagen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-10-22 23:13:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Digital Rebel XTi
  • Canon EF 70-200mm 1:4 L IS USM
  • Blenderf/4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_429637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Erik L.
Liker arbeidsbilder. Motivet har stort potensiale.
Ny modell sag og godt med logoer. Liker at vi ser litt ansikt. Litt pinklete trestamme og litt for lite flis etter min mening.
MEN...stå på, trefelling gir mange fine motiver.
mvh.Erik
Håvard F.
Jeg likte dette Borgar. Kreativt. Bildet hadde nok fungert i reklamsammenheng. Mulig mellomtoner i levels måtte økes litt ved trykk, men på skjerm bra.
mvh
Håvard
Kyrre M.
Tøfft bilde dette, liker versjon 1 best ,retningen på sag og mann stemmer overens. Likte også at sag og tresstamme er det lyset faller på. Det er jo dette bildet handler om.
Mulig bakgrunnen kunne dempes litt for å framheve mannen.
mvh Kyrre
Kyrre M.
Sorry. Var for rask med kommentar på bakgrunnen, god beskrivelse av arbeidsmiljøet, ingen grunn til endring.

mvh Kyrre
Borgar Engeland H.
Takk, gutter! Håvard: Du har rett om mellomtonene. Måtte justere litt før det ble ok på utskriften.

Erik: Grana var stor nok den, men om jeg hadde tatt bilde av ham mens han holdt på med rotenden av stokken, hadde saga sett så forbanna liten ut:-)

Kyrre: Takk, jeg vurderte versjon to fordi de skjærer han seg inn i bildet mot høyre, men jeg har jobbet mest med versjon 1 av samme grunn som du sier: Det er noe med linjene som skapes mellom sagfører og saga som gjør bildet levende. Godt å få det bekreftet. Takk:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu