Nordlys nå i kveld. Blodferskt, rett opp av fjorden. Så ut til å bli noe, men kan aldri være sikekr. Ser ut til at det øker på nå utover kvelden, men man kan jo ikke være med på ALT. Faen!
Bildet inngår i albumet Nordlys -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Tokina 11-16mm 1:2,8 ATX PRO
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_429640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Pål A.

Hei Frank. Nå sitter jeg nede i Stavanger og ser på diverse bilder fra nordlysaktiviteten over Tromsø igårkveld. Det er jo typisk at akkurat den dagen man drar fra byen blir det både skyfritt og nordlys! Vi er jo heldigvis tidlig i sesongen enda, så jeg satser på masse aktivitet i tiden fremover! På macken her fremstår bildet ditt som noe kornet, men regner med at det kommer av så kort lukker som mulig. Vi snakkes!
Frank K.

Hallo Pål!

Endelig har jeg fått bevilget meg litt tid til annet enn unger, jobb og farting ute i marka. Det var jo bra du fikk kommet deg til familien sørpå, men til hvilken pris? :-) Her hjemme har det jo gått av skaftet de her dagene og vi ble ikke akkurat skuffet da vi kom oss ut i går også. Ringte Aasheim for å bekrefte at mine antagelser ikke var helt feil - Og joda.. han satt i fjæra og venta han også. Tipper det blir flere muligheter fremover ja. Om det bare hadde kommet litt snø lenger ned og at månen kunne samarbeide litt mer. Men man skal ikke klage. Opplevelsen vi hadde i går, dvs ikke fra dette bildet , men neste, var av en helt annen verden. Har et knippe corona bilder fra tre runder som varte bra lenge.

Ja det er mye korning her i forhold til flere av de andre bidragene man ser her på dotten. Har nå blitt usikker på om detalj og brillians fremfor korn er veien å gå, eller om man skal "gi etter" og produsere glattere bilder. Likevel lurer jeg på om det hadde vært like mye korn å se på en kalibrert skjerm. Men vet jo at de aller fleste skjermer er lysere som default og at dette blottlegger det Int. Color Consortium har definert som borte, eller iaf. mindre synlig.

-Snaskest, ja.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu