Stuck
Vind og en pizzaboks på avveie førte til dette bilde. Personlig liker jeg de forskjellige kombinasjonene i bilde, mørke skyer, dramatisk lys mot en påle med mye struktur, piggtråd og hvit pizzaboks.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-02-09 09:35:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 500
  • Vivitar 19 - 35 mm 1:3.5 - 4.5
  • Brennvidde19mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeKodak TX 100
  • Nei
  • AnnetEt av mine aller første bilder som er fremkalt i Mørkerom. Dodget pizzaboxen en smule fordi teksten var godt synlig og brente inn himmelen for å fremheve de mørke skyene. Ellers små justeringer og opprensking i Photoshop
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42965} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Morten G.

Hei Øyvind !

For det første: Velkommen her på dotten.

Og så til bildet ditt:

Det er i utganganspunktet et flott motiv i mine øyne. Piggtråden mot den litt dramatiske himmelen gir en flott virkning. Med det så sier jeg at jeg liker ditt valg av kameravinkel i forhold til motivet.

Bildet har fine kontraster, som kunne hentet ytterligere litt til på å justere levels ''inn til fjellet'' på levelkurvens venstre side.

Vedr. utsnittet tror jeg at jeg ville tatt litt i bunnen. Ikke på lang nær helt opp til stolpen, men kanskje litt mitt i mellom stolpens nedre kant og det som nå er bunnen i bildet. Bilde vil da bli litt mer firkantet, hvis det ikke er ønskelig må dette i så fall justeres ved også å beskjære litt i venstre side. Men personlig så liker jeg utsnittet med bare beskjæring i bunnen.

Så har vi kommet til det som etter min mening forstyrrer voldsomt, og som jeg ubetinget ville fjærnet. Pizzaesken !
For det første så fremstår den som et tilnærmet utbrent parti i et ellers flott og kontrastrikt bilde, og i mine øyne blir den i tilegg et fremedelement i et ellers flott motiv som bare virker forstyrrende.

Så kort oppsumert: hadde det ikke vært for pizzaesken, hadde jeg kalt det et knallshot !

Dette var noen innspill fra meg. Å husk: mine øyne tar hensyn til min smak, andre ser kanskje annerledes på det ! Så stå på vidre. Jeg venter på flere bilder :)

Håkon B.

Dette var eit fint bilde, men kunne vært mye bedre uten pizzaesken..synes den forstyrrer mye i bilde, men ellers vil jeg si at dette var bra!
monica p.

Hjælp....Fjern den pizzaesken, den forstyrrer et kjempeflott bilde.
Du er virkelig inne på noe her (uten esken)
Flott og dramatisk stemning, og piggtråden er helt klart kronen på verket.
Velkommen på Dotten foresten.
Mvh Monica:-)
Thomas F.

Fine elementer i bildet. Pizzaesken er, som du sier, ''stuck''. Du kunne jo selvfølgelig fjernet esken, men du hadde kanskje ikke tatt bildet hvis den ikke hadde vært der?
Øyvind B.

Takk for konstruktiv kritikk, setter stor pris på det. Det var jo den pizzaeska som var grunnen til at jeg tok bilde, men jeg sier meg enig i at den burde vært fjernet. Bilde har vært vist til endel folk og mange sier ''REMOVE THE BOX MAN'' :-) Er litt i tvil om jeg greier å fjerne den i Photoshop uten at det vil vises men ska prøve ! Utenom det har jeg planer om reshoot da. På den marka i bakgrunnen går det åtte hester (mine gode naboer) men må vente på rette lyset. Bilde ble tatt i vår (August) så jeg må vel vente til mai (høst) for å oppnå samme vinkelen på sola. Nå er det sommer og det er langt imellom sånne skyer !
Nytt bilde kommer imorra !

Øyvind
Avsluttet .

:)
selv om pizzaeska blir et fremmedelement, er den jo også med på å gjøre bildet. Litt landeveipoesi-aktig... Så ikke så dumt mener nå jeg.
sofie
Morten G.

Dette ble knallbra Øyvind ! (versjon #2 altså)

Her har du en komposisjon og et bilde du kan være stolt av. Gjorde underverker å få fjærnet ''Pizzareklamen''.

Håper du ser dette selv, da har du lært mye av dette. Det var jo egentlig pizzaesken som gjrode at du tok bilde så vidt jeg har forstått ! Så feil kan man ta :)

Stå på vidre, du har blikk for komposisjon ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu