Downsteps
Pinup ved traktoren
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430338} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kenneth P.

Nydelig nostalgi over bilde, gammel traktor, slitt trevært og bekledningen passet helt sammen. Skarp fint utsnitt. Nydelig modell.
Eric F.

flott setting, men kunne ha hjulpet bildet med mykere lys samt fått blitsen av kamera.
Avsluttet .

Artig bilde, men hun ser tydelig anstrengt ut, og lite komfortabel med å sitte på en gammel møkkete Massey Ferguson 35. Lyset synes jeg du har lykkes veldig bra med.
ketil g.

Hei! Kommenterte det forrige bildet av samme modell i ei gammel "trapp". Kalte det kitch, men på et vis har du klart å overskride kitchchangeren og gjort den til din egen. Fortsett med det. Kan bli en flott serie dette. Du kunne kanskje fått fram modellen litt mer "gansfull" kontrastrik/lysere i dette bildet.

ketil
Gro-Bente B.

Takk for kommentarer. Ja, hun ser anstrengt ut fordi hun går ned fra traktoren og vil helst ikke bli møkkete på den nye kjolen + hun har høye hæler. Dette er en serie om en byjente som har flyttet på landet. Jeg har brukt en arbeidslampe som lys for å få det lyset jeg ville ha. Eneste blitsen jeg brukte er cameraets eget:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu