myke linjer
Bildet inngår i albumet natur fra helgeland -
Utstyr
  • nikon D300
  • 70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430397} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Erik E.
Jeg synes dette er ett godt sort hvitt landskapsbilde. komposisjonen er god, og lyset gir en veldig jevn og fin tonerekke. Forgrunnen med våte steiner med avrundete linjer gjør på mange måter bildet. Ellers liker jeg også linjebruken med den mørke odden som trekker seg fra øverste høyre hjørne til sentrum av bildet.

Det kunne vært interessant å se hvilket resultat du hadde fått med en lengre eksponering. havoverflaten ville fått en drømmeaktig tåkete effekt, og det er godt mulig dette ville forsterket de myke linjene i forgrunnen.

Bildet inneholder svært mange piksler i endene på sort/hvitt skalaen. Personlig er jeg veldig enig i at det er slik ett sort hvitt bilde bør være. om ikke annet for å få en dybdefølelse i bildet.

Det kan se ut som om etterbehandlingen er gjort globalt heller enn lokalt. Jeg tenker her på informasjonstapet i den mørkeste og lyseste områdene. Tonerekken ser litt hakkete ut, på denne skjermen.

Jeg mistenker at det kan hentes enda mer ut av dette bildet ved å etterbehandle hvert område isolert.

E
anne g.
tusen takk erik for din grundige tilbakemelding! jeg har stort sett jobbet lokalt i bildet, vel både og. har nesten aldri forsøkt med lang eksp på vann, men nå fikk jeg lyst til det. jeg har nok presset lyset endel, derav pixeleringn, tror jeg. ja det er sikkert mer å hente her, skal forsøke neste gang. mvh anne
Carsten S.
For et landskaps bilde blir høyre, øvere delen for mørkt og for et studi av former, med dybde følelse, av steinene er det for mye landskap med, syns jeg.
Kanskje litt dårlig formulert. Jeg syns steinene i forgrunnen er veldig fine og prøver å forestille med de uten den kyststripen på høyre. Da måtte du har valgt et annen standpunkt og det var kanskje ikke så lett.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu