Tønnemysteriet er slutt, eller.........
Det var godt at den gode feen dukket opp på boplassen å gjorde slutt på hallusjonene og satt punktum for dette Tønnemysteriet/juleeventyret en gang for alle! Eller dukker hele explosjonen opp på Jæderen, "This Is The Ocean", Eventyrskogen eller i Drivdalen??
Bildet inngår i albumet Tønnemysteriet - Min del av Tønnemysteriet. Men helheten får du først ved å se alle de andre fotografene sine bidrag til Tønnemysteriet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430708} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Venche J.

Poff...
Så var den hallisunasjonen/eventyret over.
Hva skulle du ha gjort uten feen din?
Jeg ser jo at tønnene flakser oppi der. De ser hele ut, så de dukker nok opp et eller annet sted i det ganske land. :)
Wenche.
Håvard F.

En god fe med flammer i hendene.. upss... høres og ser skummelt ut. Hun ser jo blid ut, men tipper skinnet bedrar ;)
Artig bilde Per Einar :)
mvh
Håvard
Espen B.

Artig høst bilde Per Einar,,like fargene i bladene ..
Vist du vil ha litt kritikk blir det at fokuset ikke sitter helt? kan det se ut på min skjerm..

Det er litt varm farge på den ene leggen,vet ikke om det skulle vere der..

Smittende glede i ansiktet,det gjør bilde veldig bra
Per Einar G.

Takker for kommentarer Wenche, Håvard.

Espen, jeg tok meg ikke bryet med å fjerne den varme fargen, hele bildet er saturert og endret tone i RAW konverteren, ansiktet er blurret ned og fokus sitter ikke ikke 100% litt bevegelses uskarphet som jeg ønsket i orginalfila da hun hiver løv opp i luften. (Ikke bare nisser og troll) :) Mulig jeg legger ut orginalen også.
Men takker så mye for inspillet, det setter jeg pris på!

Mvh
Per E.
Ann Kristin S.

Dette må være en snill og god høstfe som prøver å skape ro og orden på dotten. Skal vel noe til om hun klarer det, men godt forsøk.
En pen fe som gjør eg godt i løvet.Fine farger og god komposisjon.
Mvh Ann Kristin
Odd E. k.

Drivdalsgubben har vært urolig i hele natt. Det har raslet i løvet ute på tunet så han har låst alle dørene og laddet rifla på nytt i tilfelle noen av jomfruene stormer huset. De alle har jo dratt sin kos etter den sjokkopplevelsen av det å stå i bitende kulde nede i staurløa til langt på morrakvisten, men en vet aldri. Ikke er det vind, piggsvin eller grevling som har raslet i løvet på tunet heller tenker gubben der han står opp av halmsenga tidlig en onsdag morgen. Lang underbukse blir strekt opp til livet, filttøflene kommer på plass og ned på kjøkkenet bærer det. Ved kommer i ovnen og kaffekjelen durer og koker nesten over etter noen minutter. 3 uker gammalt brød fra kammerset, gammalost og sirup smaker godt for såre gommer og gubben gleder seg til å finne godplassen attmed kjøkkenbordet, der han kan sitte og betrakte elvestryket og grågåsflokkene som farer lavt over fjellknausene på vei sørover. I det han setter seg snubler han av stolen og ned i vedkassen. Får brødskiva med sirup opp i ganen og blir fra seg av redsel. Han tør nesten ikke reise seg opp fra gulvet og se ut gjennom glaset. Han blir salig i blikket over åsynet. Kjerringa tenker gubben, har hun kommet tilbake fra Lopphavet. Så fager hun har blitt. Er det Omega 3 fra stortorsken som har forvandlet henne til en prinsesse, for et syn gjesper gubben i sjokktilstand. Hun gjør magiske ting for å imponere med tenker gubben. Han kryper over gulvet og fram til gulvluka og faller ned trappa og inn i den mørke potetkjelleren der han blir liggende på gulvet og fable om at dette må bare være en drøm....hva skjer....

Mvh

Odd E.
Per Einar G.

Skal litt mere til for å skaffe ro her inne Ann Kristin :)

He, he, he Stakkars drivdalsgubben, jeg begynner jo nesten å få medlidenhet med den karen etterhvert og for et syn det må ha vært med sirupsbrødskiva godt plantet oppe i ganen på veg ned i vedkassen He, he, he, he og ender opp nede i potittkjelleren He, he, he

Takk, mange takk! :D

Ole Arne S.

Hehe..eventyret fortsetter og jeg ler godt av deres påfunn og kreativitet..
Bildet er jo råbra og lekkert..
Flott og bli modell og fantastisk etterarbeid fra deg igjen..
Nydelig bilde med fine fargetoner, god skarphet, fin komp og utsnitt..

Tror nok ikke tønnemysteriet er over for denne gang, kommer nok en oppfølger fra en eller annen tipper jeg..

Ha en fortsatt fin uke Per Einar..

mvh Ole Arne
elin a.

Her er nok tønnene for lite skadet til at det blir slutt på dette mysteriet:)
jeg tror at dette er heksekjerringen fra Ottaskogen som har forvandlet seg jeg. Hun er jo på jakt etter Drivdalsgubben.
Ler ennå Odd:)
Dyktig utført mister, nydelig modell.
Takk for en god latter.
elin
Hans-Jørgen H.

Go kvellen tønneetterforsker Gunnarsen!
Teorien hennes Elin er glup og absolutt ikke usannsynlig. Heksa oppi berget det blå nedi Ottaskogene har ergret seg både grønn og blå etter at selveste Matt Dillon slo til og fikk med seg Drivdalsgubben i sine mektige klør. Her har hun oppsøkt kåken og forvandlet seg til den skjønneste kvinneskikkelse for å få gubben i garnet....
Tror nok Drivdalskjærringa svetter og sliter dagen lang og spytter snus der nord på Lopphavet for
å tjene såpass med slant at hun greier nedbetale gjelda....Gubben har jo satt hele farmen på styr for å kjøpt rosenrot og mandelpottitt. Arme kvinnfolk.
Gubben har antagelig i likhet med julenissen på forrige bilde fått svineflusymptomer med pirrende hallusinasjoner. En stor rød flekk på nesa skal være observert like før han ramla i kjellern. Så nå trur han at det er kjærringa som er forvandla til ei prinsesse.....skrekk og gru....Ottaheksa slår til!!!
Snakk om forviklingar. Arild....Arild der på Jæderheia....hva blir det neste?

Kjempefestlig historie Odd...ler meg endda skakkere.
Flott bilde Per Einar!
Tyrin.
Per Einar G.

He, he,he ,he ser nok ikke ut til at denne historien tar slutt Tyrin, Ole Arne og Elin. Det blir intressant å se hvor den dukker opp neste gang.

Mvh
Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu