Listen
Jeg elsker lyset fra dette vinduet. Naturlig lys er fantastisk!

Beina er avkuttet. Det er fordi jeg brukte fjernutløser og tenkte ikke over dette da jeg så minityren på kameraet. Personlig mener jeg ikke dette er noe stort tap da fokuset er på overkroppen og det beskjært så tett ellers også.
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • -
  • Blenderf/5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430946} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Sykkelstativ?
Lene V.

What?
Jan Inge K.

Litt vanskelig å finne de rette ordene her.. liker det jeg ser.. et enkelt (få elementer) bilde som fremhever de kvinelige formene.. samtidig undres man litt.. hvorfor sitter hun sånn.. lytter hun til noe på den andre siden av veggen.. I sin enkelhet har dette bildet et slags tidløst preg..:-)
Lene V.

Det er vel her man utformer sin egen historie (: Men min tanke er at hun lytter til stillheten. De rene, lyse veggene symboliserer det evige universet, hvor hun ser seg selv som en refleksjon (skyggen). Jeg er ikke helt sikker selv. But it makes sense to me (:

Jeg setter hjertelig pris på din kommentar!
Isidoros P.

Flott bilde og ikke minst annerledes..lyset og fargetone skaper en varm stemning som jeg liker veldig godt..
isidoros
Lene V.

Tusen takk! Jeg danser for dine vakre ord ;D
Morten M.

med et kraftfult fotografi som dette med et tett utsnitt er det meget viktig at kompen sitter!! da kan ikke det kuttes for mye vekk....
Lene V.
+1
Du mener føttene er essentielle i dette bildet?
eric w.

synes du burde hatt med føttene, da ville det ikke sett like trangt ut. videre ønsker jeg meg mere kontraster og at huden på v side ikke brenner helt ut i hvitt. Tror bildet hadde gjort seg bedre uten jeansen, da det ser litt "klemt" ut
Andreas Bøe F.

Er enig ifht. føttene, jeg mener også at de er essensielle her. Er ikke enig i at det spiller noen rolle at det "brenner ut" på venstre side. Etter min mening lager det bare en forsterkende effekt av uttrykket og stemningen som jeg liker veldig godt. Nydelige duse farger!
Lene V.

Jeg liker også at kontrasten ikke er for høy og mener at det utbrente er med på å skape stemning i bildet. Men jeg ser det med jeansen, Eric Wenstrøm. Selv om jeg liker det også på et vis.

Hehe, jeg har gode tanker om dette bildet. Jeg liker det veldig godt. Men jeg er utrolig glad for deres meninger. Kritikk er bra :D Takk!
Bela D.

Jeg liker det dynamiske i bildet og det den prøver å fortelle.
Bevegelsen sier mye - det undrende - følende. Hånden som rører skyggen - utforskende møter den andre siden (seg selv eller nye sider av seg selv?)

keep up det good work
mvh
Odd
Lene V.

Ahh, så bra! Du ser bildet slik jeg ser det (:

Takk for støtte! Setter uvurderlig stor pris på det.
Svein L.

Bildet åpner for flere tolkninger, og fungerer bra, men listen får jeg ikke øye på...
Lene V.

(:
Bela D.

Svein!
Close your eyes
and listen to the shadow.
Then maybe you will see...

Hei Lene
Jeg liker bilder med emosjoner eller bilder som uttrykker ens egens emosjoner.
Er spent på neste bilde.
hilsen
Odd
Lene V.

Jeg er også veldig glad i bilder som viser en stemning eller en følelse. Bilder som slipper skueren inn i fotografens verden (:

Takk!
Avsluttet .

jeg mener at det er songeribuksa mot hudtonene og den formen som skapes, som gjør mye av bildet. Intet kan konkurrere med naturlig lys, det hat du skjønt. Av en eller annen grunn har jeg en følelse av at dette er et bilde som hører hjemme i en serie. Etter mitt bildesyn og personlige mening, falt det absolutt i smak. Dette bildet har bruksområder, definitivt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu