Se flere bilder på http://ib-foto.blogspot.com
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDiasbilde som er s/h-konvertert.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger585
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.
Flott skute du har fotografert her. Effekten gir inntrykk av tåke. Det gjør seg med det lyse området på himmelen, men jeg ville hatt det noe mindre.
Fin effekt, god plassering av skuta.

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
Jaggu, dette så "gammelt" ut. Ei skikkelig lekker skute, godt presentert her. Jeg liker tonene veldig, både lyset og den mørke himmelen og hjørnene. Uskarp forgrunn gjør seg også, og korn bidrar til gammel-foto-opplevelsen som virkelig matcher skuta. Det hadde jo vært stas om segla var heist, men de nakne mastene gir jo en litt mystisk og "spøkelsesaktig" feeling. Jeg finner ikke noe å sette finger´n på. Tja, den hvite bølgen foran vises kanskje litt godt, men det trekker jo ikke ned bildet og opplevelsen rundt det.

vh ingebjørg
Kristin S.
Åj for en stemning i dette bildet. Lyset,vignetteringa og de deilige gråtonene skaper en mystisk og spøkelsesaktig stemning,som kler motivet. Liker også formatet og at du har valgt å ha en såpass høy himmel, det forsterker følelsen av et stort og åpent hav. Den hvite stripa foran og uskarpheten nede gir en fin dybdefølele.
Liker dette godt:)

Mvh Kristin
Fred S.
1890-preg over dette, og det er sikkert tilsiktet. Vignettene skaper nesten en drømmeaktig sirkel rundt fullriggeren, og kornet kompletterer "drømmen". Blir nesten et bilde på noe fra underbevisstheten din, dette, og jeg liker stemningen/preget mer enn selve motivet.

vh fred
Geir A. G.
Hmm, prøver å forstå hvorfor jeg får litt sånn elg-i-solnedgang-følelse her? Dine bilder ellers er jo alt annet enn av den sorten! Jeg påstår ikke at bildet er dårlig eller uinteressant. For det er vel egentlig et vakkert og stemningsfullt bilde, men av en eller annen grunn var altså denne assosiasjonen det første som falt meg inn...

(Vi dog gjerne få bemerke at du ellers har mange bilder jeg synes er helt fantastiske!)
Avsluttet .
Du har vel her lykkes i å skape et bilde der budskapet når frem til titterne meget bra. Et bilde mann forventer å treffe på i ei gammel sjømannskneipe med høy skipperfaktor og med et klart historisk sus over seg. Meget bra.
Arvid M.
Hei!
Eit flott bilde, der eg føler du drar meg med på ei reise tilbake i tid.
Lika det litt diffuse preget du har fått fram i bilde.
Tåka rundt fullriggeren gir et mystisk og stemningsfullt bilde.
Lika bilde ditt godt!
mvh arvid
Torbjørn K.
Greit klassisk motiv, men for meg blir dette i overkant mye effektmakeri. Jeg liker godt kontrastene i bildet og den enkle komposisjonen.

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu