Henning Solberg i Rally Norway
Tok dette bildet av Henning Solberg i sin karakteristiske orange Ford under Rally Norway 2009. Dette er fra etappen som gikk innom travbanen på Kongsinger.
Jeg liker bildet veldig godt selv. Et av få rallybilder der man har kontakt med sjåføren og ser han såpass tydelig. Og omgivelsen er flotte. Litt ekstremt blir det også at bildet er tatt med 14mm vidvinkel - snuten på bilen var ikke langt unna linsa mi her. Hva synes dere?
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikon 14mm F2.8 AF-D ED
  • Brennvidde14 mmmm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431043} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Mathias R.

Wow! I et øyeblikk der trodde jeg du ofret livet ditt for bildet, hehe. Vidvinkel og rally synes å funke meget godt fra en slik spott. Jeg synes du har plassert bilen helt perfect. Jeg ville kanskje tonet ned skyggene litt :)
Bjørn W.

Supertøft! Helt konge! Bra med mye luft/ miljø rundt bilen!

Hilsen Bjørn W
Jan Morten F.

Takk for det! Enig i at skyggene kunne vært tone ned litt....
Roy U.

Jeg savner følelsen av farten i dette bildet. Hadde kanskje fungert bedre for min del med lenger lukkertid og panorering, selv om snøføyka står etter bilen. Men enig i nærkontakten man får med føreren.
MVH Roy U.
Jan Morten F.

Ser hva du mener, men faktum er at det ikke er så veldig mye fart i bilde, for det er tatt i en 180 graders U-sving, så det er bremset ganske kraftig ned... Men lukkertida er kort, så kunne vært tatt med lengre kanskje ja...
Kenneth J.

Liker dette! Så nært a gitt! Men er det ikke fantastisk mye "støy" på himmelen?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu