The Little Lighthouse #2
Bildet inngår i albumet Little Lighthouse - Den lille fyrlykta på andre siden av Knuten i Mefjordvær, Senja
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon 17-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431062} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Eli R.

Personlig syns jeg det er for mye kontraster. Jeg regner med at dette er HDR. Den hvite boksen til høyre er blittt grå - somer en typsik hDR-feil. Du kan legge over et lag som inneholder bare den beste av bildene dine og justere opacity litt ned.
Fyret heller innover i bildet - ville brukt Filter->Distort->Lens Correction i Photoshop for å rette det litt i hvertfall.
Fjellet virker også uskarpt eller som om lagene ikke er helt koordinert. Vet ikke om du kan ha satt kameraet på Shutter Speed priority istedet for Aperture priority? Hvis du har nok dybdeskarphet ville jeg prøvd å sette fokuspunktet på fjellet og se om løkta likevel ble skarp nok.
Jan Tore N.

Takk for kommentar. Enig i at skarpheten er et problem, og jeg antar (mener jeg husker) at vi har med menneskelig svikt. Objektivet som fulgte med kameraet er det eneste vidvinkel-alternativet jeg har, og den tuller ofte med autofokus. Veldig ofte stiller jeg fokus manuelt, og da gjelder det å være nøye (noe jeg sannsynligvis ikke har vært i tilstrekkelig grad).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu