Hjem
Bildet inngår i albumet Undergrunnsarbeid - T-banen og annet underjordisk
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Sigma 50-150
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431443} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per B.

Hei Are!
Du er god på linjer!
Jeg liker de fire duse motgående lysene, og deretter går blikket rett ned til de yber-coole refleksene på perrongen. Og siden disse linjene skrives på Halloween-kvelden, er det riktig å si at refleksene er skikkelig spooky...

Per
Eli R.

Jeg liker komposisjonen din - kanskje mannen en millimeter til siden eller så så han får ren bakgrunn.
Jeg blir ikke komfortabel med valg av fokuspunkt....er det litt tilfeldig satt? Jeg ville enten hatt nærmeste lykt skarp eller mannen. Kanskje helst lykta.
- Eli
Are H.

Kjøper fokus-innvendingen din. Tror kanskje jeg hadde vært mest fornøyd med fokus en lampe nærmere (altså ikke aller nærmeste lampe). Svaret er, for øvrig, nei, ikke tilfeldig (man altså kanskje heller ikke vellykket) fokuspunkt.
Isidoros P.

Underground stemning i bildet ..liker fargetone også godt.Veldig bra.
isidoros
Børth Aadne S.

Hei! Stilig bilde. Likte veldig godt komposisjonen her. Personen er fint plassert oppe i høyre hjørne. Ellers så likte jeg fargetonene og linjene i bildet :o)

Mvh
Børth Aadne
Roar K.

Det første som slo meg var alle linjene som trekker blikket innover i bildet og skaper dybden. Se 4 lysene som kommer mot oss fra tunellen er passe dempet for ellers ville de vel ha gitt betrakteren øyekatarr.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu