Powerdrift Våler
Tatt under trening/kvalifisering til Powerdrift runde 5 på den nye driftingsløyfa på Vålerbanen. Sliter fortsatt med 40D-huset, som ikke vil gi klare bilder, så det er skarpet opp litt i Photoshop.
Utstyr
  • Canon 40D
  • Canon EF 70-200 f/2.8 L IS USM
  • Blender-
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Mats T.

Kule driftbilder! Ser du bruker lukker på 1/100s, tror nok det er grunnen til at bildene ikke blir "skarpe".

Mats
Martin H.

Fete driftbilder :) Men er vel rundt 1/100 man skal ligge på hvis man skal panorere bilde, så er vel en riktig lukkertid hvis det er det du hadde i tankene under fotograferingen.
Mats T.

Mulig det er tilfelle, har ikke panorert så mye selv at jeg er helt sikker på hva som er hva :D Bra du følger med :)

Mats
Espen N.

Bilder som er tatt med 1/1000 på stativ med timer blir uskarpe de også, så tror ikke det har noe med panoreringen å gjøre gitt :) Det er vel strengt tatt ikke noen gitt lukkertid ved panorering, alt som skaper bevegelse går vel under den kategorien ;)
Martin H.

Hvertfall ved høye hastigheter (100-200km/t) så pleier 1/100 - 1/200 være ideelt for å få den rette panoreringen, vet ikke hvor fort de drifter rundt den svingen men regner med at det er litt fart? - så jeg refererte til bilde ditt, ikke generelt, når jeg nevnte lukkertiden :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu