Veien
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger446
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per Einar G.
Jeg har sett noe lignende tidligere, men dette likte jeg bedre. Får en følelse av at her er det noe som er gått til himmels og funderer på hva, hva vil du si med dette? Er det jappene med alle båtene du er ute etter og at prisnivået er gått opp, det kan det jo ikke være for prisene er vel gått ned.
Eller går det på ledige båtplasser i havna?
Til bildet:
Godt utført gjentagelse og svungen opp i himmelen gjorde at det hele ble morsommere og tolke!
Jeg er litt usikker på om tauverket bør være med eller ikke ytterst til høyre, det gir jo på den annen side en viss symbolikk i tolkningen til bildet. Nei jeg klarer ikke å bestemme meg her, må komme igjen.

Per E.
Kyrre M.
Enig med Per Einar her, morsomt og godt utført. Av en eller annen grunn får jeg assosiasjoner til kinesiske takkonstruksjoner.
mvh kyrre
Roar K.
Min første tanke var veien de troende må gå den dagen jordelivet tar slutt. Dessuten er det et annet fenomen i komposisjonen som er vel så interessant og det er trekantene. For det første utgjør hele hovedmotivet et triangel. Deretter utgjør innersiden av de røde et triangel. Så i midten hovedbrygga som også fremstår som et triangel. I tilleg fremståe faktisk også høyre og venstre utrigger sammen med sine speilinger hver sitt triangel om enn ikke så utpreget. Jerna som holder hve enkelt av utriggerne er også en trekant. Det blir kanskje litt søkt å også mane fram et triangel av det rustne jernet på brygga nærmest kamera??? Kopler vi så alt tekantpratet med der jeg startet - nemlig de troendes vei til paradis så er det kanskje ikke så helt på jordet å bringe tanken om den hellige treenighet på banen. Her er det jo nesten jeg som den ateisten jeg er sitter her og blir stolt av meg sjøl for å ha funnet så mye i et bilde som DU skal ha full ære av.

Roar
Terje D.
Knallbra bilde.

Liker den fine overgangen mellom vann og himmel som er "flytende" og nesten usynlig. Lurer på om bildet hadde løftet seg ørlite om bryggen har gått i en bue eller skrått opp mot himmelen, i stedet for rett frem og opp.

Men imponerende laget, og en inspirasjon til å lage manipulasjoner :-)
Håvard F.
Spennende og snodig bilde. Godt utført.
Den brygga ender tydligvis i himmelen.
Den perfekte vei for en døende sjøulk.
Likte bildet godt.
mvh
Håvard
ketil g.
Takker og bukker!

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu