"Stille slutt"
Scannet
Bildet inngår i albumet Natur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-11-06 00:33:22
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hans-Jørgen H.
Go kvellen Svend!
For en fred....ikke engang et vak bryter stillheten.
Veldig fin komposisjon der den gamle robåten i forgrunn er blikkfang.
Likte sv/hvit effekten. Åsryggene på hver side av vannet og fjellom i syningom skaper god dybde, og den lille øya der borte. Den lette disen over vsnnet skaper stemning og forsterker fredfullheten.
Hilsen Hans-Jørgen.
Per Einar G.
Første intrykket var at det ble for trangt og jeg heller til det fremdeles, så da må det bli skikkelig trangt som i versjon 2. Men fortellingen i bildet er allikavel god, med ensomheten og den slitne gamle robåten. Bra med refleksjonen fra sola i vannet som et snev av håp.
Ellers har Jans-Jørgen vært inne på det meste.

Mvh
Per E.
Roger H.
Minner om en gammel Rausjøpram med knekte årepinner.
Den stemningen du formidler her kjenner jeg igjen fra Østmarka.
Are H.
Definitivt V2 for meg. Forgrunnen i V1 er bare støy for meg.

Faller veldig for gråtonene mot fjellene i bakgrunnen.
Fred S.
vakkert og stemningfullt, heter det vel. Litt blodfattig til deg å være, tror jeg at jeg legger til, mangler mye av den spenstigheten jeg forbinder med deg.
den gamle prammen er en fin rekvisitt, men jeg mener den tar for stor plass der den ligger med breisida mot oss. Ellers har jeg sans for steinene i forgrunnen, og foretrekker versjon 1-

vh fred
Tor Olav O.
hei sven,
her fyller du flatene veldig godt. registerer også at båten ikke skjærer noen linjer, du har luft rundt hele og det ser bevisst ut. jeg er enig i at verjson 2 blir best her. Rolig fint bilde men kanskje uten det helt store smellet. mvh tor olav
Thorbjørn R.
Tilsynelatende ordinært, men bildet har noe med seg som jeg liker. Det formidler en nesten ekstrem ro. Jeg liker også de myke linjene som skapes av fjellene bak.. Det ble jammen en ganske ordinær kommentar også :-)

Thorbjørn
Liv F. D.
Her har du absolutt klar å fange roen. Synes #2 blir best der du fjernet steinene i forkant. Fint med den disige fjorden som strekker seg innover i bildet.

mvh
Liv ")
Bent U.
Litt for store kontraster for min smak, men jeg er ingen ekspert. Blir liksom litt for få gråtoner som utspiller seg både i båten og i trea til venstre. Ordinært på mange måter. Mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu