USA 2009 - 3
Bildet er tatt i Las Vegas oktober 2009 under et show med The Cornell Gunters Coasters. På bildet er Louis Lymon som er en ordentlig skøyer i gruppa. Selv om jeg har sett dette showe mange ganger er det aldri lett å si hva Louis finner på i løpet av showet.
Jeg synes jeg har vært heldig med komp, utnsnitt og farger i dette bildet. Jeg synes også bildet får frem det skøyeraktige i denne artisten på en flott måte.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-05-02 23:21:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon AF-S VR Zoom Nikkor 70-300 mm f/4,5 - 5,6 G IF-ED
  • Brennvidde260mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetISO 1250- - 0,7 EV
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432735} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
bård s.

Hei Lars !
God komp.,skarpt med flotte farger. Et herlig bilde Lars som blant annet vekker til live gamle minner ( må presisere at jeg aldri fikk oppleve Las Vegas ),i sin tid elsket jeg å besøke steder der folk med Afrikansk opprinnelse stod for underholdningen, og danse etter deres musikk er jo en herlig nytelse.
Utrolig bra at du også klarer å få frem det skøyeraktige i artisten, et meget godt blinkskudd vil jeg si om dette bilde.
Mvh
Bård
Lars E.

Hei Bård !

Takker og bukker for kommentar til dette bildet. Jeg blir faktisk mer og mer fornøyd med bildet jo flere ganger jeg ser det. Jeg synes selv jeg har kommet tett på artisten her og at bildet er tatt i akkurat riktig øyeblikk.

Fortsatt god (foto)helg !!!

M.v.h.
Lars
Håvard F.

Herlig blikk og format.
Godt fanget. Mangler litt på skarphet, men det overskygger i mine øyne de tekniske svakhetene
mvh
Håvard
Knut R.

Du har fanget hans skøyeraktige uttrykk på en flott måte!

mvh Knut
Lars E.

Hei Håvard og Knut

Tusen takk for gode tilbakemeldinger på dette bildet. Denne karen er rask i bevegelsene så jeg synes selv at jeg knipset dette bildet i rett øyeblikk.

M.v.h
Lars
Andreas Bøe F.

Herlig uttrykk du har fanget. Har sett dette før, og jeg liker det meget godt. Formatet er perfekt etter min mening. Skulle gjerne sett svarthvitt- versjon! Mvh Andreas
Lars E.

Hei Andreas !

Takker og bukker for meget inspirerende kommentar til dette bildet som jeg selv er meget godt fornøyd med. Mr. Lymon har jeg som sagt sett mange ganger gjennom mange år i Las Vegas. Jeg føler at dette bildet på en måte viser personligheten til denne skøyeren av en artist.

Takker også for tipset om å legge ut en SH versjon. Den vil bli gjort med en gang.

M.v.h.
Lars
Tove H.

Herlig skøyeraktig uttrykk! Støtter forslag om s/h...
Hilsen Tove
Andreas Bøe F.

Svart hvitt versjonen er strålende! Du burde ta med gi mannen et utskrift av bildet hvis du får anledning til å treffe han en annen gang. Da blir han garantert glad! Mvh Andreas
Venche J.

BRAVOOO!!
Knallende flott fra deg. :)
Venche, som blar i gamle bokmerker.
Lars E.

Hei !

Så hyggelig å få en kommentar på dette bildet etter så lang tid. Joda jeg er skikkelig begeistret for disse gruppene. De har ikke opptrådt i Las Vegas på en stund men nå er de tilbake igjen så i april setter jeg kursen tilbake til Las Vegas for å se showet en gang til :-)

Andreas: Jeg skal gjøre som du sier å lage en utskrift av bildet som jeg tar med i april.

M.v.h.
Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu