"Kroppens anatomi"
Scannet
Bildet inngår i albumet Akt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432891} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anne Gunn P.
Vet ikke helt, synes nok det ble mye ribbein her, ikke noen fordelaktig positur. Fint med sort/hvitt og den kornete overflaten, det kler den type bilder, men ellers ikke et bilde etter min smak.
Mvh
Anne Gunn
Svend Wiig L.
Bra Anne!

Takker deg for ærlig tilbakemelding!
Ikke av mine beste kanskje men fant det i arkivet!
Synes det var på tide å legge ut et bilde som kanskje ikke appelerer til massen.

Fant ut at jeg ville teste dette her inne på 64!:)

Ser ut som det ikke appelerer så voldsomt selv om det tross alt er endel som har sett det...!:)

Takker igjen!

Mvh Svend
Ivan H.
Hei Svend,

At bildet blir vist mange ganger, er vel pga en pupp lett er synlig på thumbnailen. Men det betyr ikke at bildet er likandes, det har vel mer med at folk har det vanskelig for å skrive hva de mener når det blir litt udefinerbart.
Kanskje udefinerbart ikke er det rette ordet, vi ser lett hva dette er. Men kanskje det er følelsene som dukker opp som ikke er så lett å finne ut av?

Jeg opplever bildet som trist. Jeg er litt usikker på hvorfor jeg føler det, men kanskje det har noe med ribbebeia å gjøre. Vi har jo et negativt syn på det, sult, fattigdom, nød. Kanskje hun er i nød? Er det derfor jeg synes det er trist?

Bildet er rett på, nesten som et snapshot. Det er ikke noe spesielt med komposisjonen, eller lyset. Men det har en fin struktur, og sammen med det sparsomme lyset, forsterker det den triste følelsen.

Liker linjene i ribbebeina, som motvirker linjene på kroppen, som er mer horisontale. Det gir bildet den lille ekstra spenningen og dynamikken.
Synes jeg da..

Det er en ting jeg lurer litt på her nå; hvordan blir dette hvis du kutter bildet til høyre, rett forran brystet? Slik at det ikke er med..
Jeg lurer på om det tilfører bildet mer mystikk, eller som det bildet blir svakere.

Jeg liker dette, og håper jeg har klart å beskrive hvorfor.

Mvh
Ivan
Jan s.
jeg liker bildet ditt godt. det ståe i kontrast til alle de glatte photoshop kroppene på erotikk og akt, som i og for seg er kjedelige og forutsigbare. kroppen du har i bildet får meg inn på tanker om andre skapninger enn bare mennseket. samtidig er det veldig mennekskelig, noe som er mangelvare i akt i dag, hvor hud og konturer glattes ut til det porselensaktige. greit å glatte ut noe, hvis det er satt i kontrast til noe annet. liker og veldig godt det grove ved bildet, kornene og støyen. svingningne i rubbena har musikk ved seg. og teppet gjør det noe tungt og varmt. et flott landskap og. for meg ligger det en åpenhet i bildet i og med at skillet er så helt klart mellom det lyse og det mørke. synes dessuten at du har fått til en bra balanse der. har sett på bildet ditt flere ganger, og valgte nå å skrive hva jeg mener og tenker. bildet fortjener det.
Bent U.
Liker bildet. De kraftige ribbensmarkeringene stjeler imidlertid kanskje litt for mye av oppmerksomheten. Liker det røffe og grove. Forøvrig har alle dine akt bilder en særegenhet - noe naturlig over seg. Alltid fint å se på. Mvh Bent
Noor Isabel R.
Dette var et ærlig, men også et trist bilde..
Jeg danner meg forskjellige tanker rundt bildet;
et rop om hjelp, prostitusjon, evt. en sykdom, nød.

Dette har vel mest å gjøre med posituren, samt ribbena.

Jeg liker godt den kornete effekten, og tror ikke jeg hadde blitt så revet med av bildet om det hadde vert teknisk perfekt. Jeg ser ikke noe som kunne gjort bildet bedre.

M.Vh Noor
Noor Isabel R.
Dette var et ærlig, men også et trist bilde..
Jeg danner meg forskjellige tanker rundt bildet;
et rop om hjelp, prostitusjon, evt. en sykdom, nød.

Dette har vel mest å gjøre med posituren, samt ribbena.

Jeg liker godt den kornete effekten, og tror ikke jeg hadde blitt så revet med av bildet om det hadde vert teknisk perfekt. Jeg ser ikke noe som kunne gjort bildet bedre.

M.Vh Noor
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu