Gamal boble
Bildet inngår i albumet Bilete i S/H og kanskje ein fargeklatt -
Utstyr
  • Canon 350D
  • 18-55 mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_433176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Liv F. D.

Hei Jani,
morsom komposisjon. Likte den gamle bobla som er blitt tatt ut av låven for fotografering. Gjorde seg godt i sv/hv. Nostalgi her! Mange fordeler med en sånn gammal venn, slipper årsavgift og så er den jo så billig i forsikring :)
Litt usikker på formatet du har valgt. Kunne kansje blitt fint med kvadratisk også lik høyden som bredden er nå - at du legger inn kutt i bunnen?? - og har du mer å gå på hadde det vært fint med litt mer luft til høyre for bobla.

mvh
Liv ")
Håvard F.

Først. Jeg liker bildet.
En gammel folkevogn - plassert så ensomt bak låveveggen... Kanskje noen oppdager meg, og vil ta vare på meg.. Eller kanskje jeg må stå å ruste.. ihjel...

Dette bildet synes jeg gir følelser.. Nesten litt trist. Med god fantasi, så ser man at lyktene er øyer, og de er triste...

Vil nok som Liv foreslå et kutt. Men jeg foreslår et i topp. Så bilen kommer i bedre komposisjon.
Men jeg liker at du har med så pass forgrunn. Det gjør at bildet får distanse, og man kommer ikke så tett på.

Bra Jani :)
mvh
Håvard
Jani F.

Hei og tusen takk for gode kommentarer Liv og Håvard. Skal prøve ut diverse kutt :) Dette motivet har eg passert mange ganger og tenkt at dette skal eg prøve å få tatt bilete av. Sleit litt med å finne rett vinkel, fordi det er ein del bebyggelse rundt som eg ikkje ville ha med. Eg vil nok prøve meg igjen;)
Ha ein fin dag! Mvh Jani
Jarle H.

Liker godt dette bildet av den gamle bobla. Fint plassert foran den gamle låven. Er enig i at du bør prøve ut fleire utsnitt i det kvadratiske formatet.
Jeg har sett dette bildet noen ganger og legger merke til det hver gang.. Henrik Ibsen sitter der med en liten unge på fanget... Nederst på førerdøra.
Rare greier.;)

Helsing Jarle
Jon K. L.

Fint fanget av en 61 eller 62-modell. I og med at den har skiltene på så ser det jo ut til at den er i bruk også. Spennende format, men mulig jeg ville kuttet litt i overkant.

Jon K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu