Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_433392} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Likte denne komposisjonen din med fokusering på steinene ved hjelp av lyset, vignetteringen og fokuset. Steinene framstår tunge, litt "truende" og labile helt på toppen. Enkelt motiv, men godt laget. Sort hvitt må det være, og et meget severdig fotografi dette.
Roger H.
Går ut fra at det er samme teknikken som på forrige
bilde. Det blir dramatisk virkning her.
Ser nesten eksplosivt ut pga.lyset.
Har sansen for dette.
Torbjørn K.
Jeg likte dette. Dramatisk lys og enkel komposisjon. jeg synes det fungerer bra med litt smal dybdeskarpet. Motivet er midtstilt, men det oppleves som det ligger litt til venstre i bildet, så jeg ville nok kuttet litt nede og til høyre. Vignettering fungeer fint på denne type bilder.

Torbjørn
Erik J.
Fin s/h studie hvor vignetteringen og skyene bidrar til at steinformasjonen står fint fram. Det fungerer med liten skarphet på forgrunnsteinen, men den blir muligens litt vel dominerende, så jeg er enig i Torbjørn Ks kutteforslag.
Thomas R.
Jeg må si at både dette og det forrige bildet formidler, ihvertfall for meg, en deilig fjellstemning. Den man har etter noen dager på tur med vind, vann, stein, lys og himmel. Kompen ser enkel ut, men fungerer utmeket, bra bruk av vignettering. Jeg synes i motsetning til TK og EJ at bildet skal være litt skeivt for å fungere beste mulig.
Håvard F.
Godt sh bilde med gode kontraster og toner. Lyset i bakgrunnen og vingeteringen gjør at man nærmest suges mot bildet.
Bra!
mvh
Håvard
Torbjørn V.
Heisann og tusen millioner takk for alle tilbakemeldinger. Disse 2 siste bildene mine er en del av mitt private prosjekt som jeg kaller 'sofabilder' - et konsept jeg har 'tjuvlånt' fra en kompis. Det dreier seg i korte trekk om å ta bilder som er så spiselige at folk kan ha de over sofaen sin;-)

Det er på fjellet så jeg er fornøyd med at fjellstemningen kom frem til deg Thomas.

Selv om disse steinene fremstår som litt store og tunge så er de faktisk så små at de fleste passer i hånden...

Trodde kanskje jeg hadde overdrevet vignetteringen i dette, men jeg er glad for at det falt i smak - spesielt når jeg ser på listen at det er svært gode fotografer som kommer med denne tilbakemeldingen!

Jeg har brukt et IR 720nm filter - det gjør at jeg får en mer dramatisk effekt i skyene spesielt.

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu