Nygift!
Tok dete bildet da brudeparet forlot gjestene etter vielsen på stranda. Stemningsbilde. Hadde to kamera for anledningen, og dette tok jeg med min gamle 20D og 17-40mm.
Sentralt i bildet, det som setter rammen for god stemning, er jenta som løper bak og kaster ris opp i lufta.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHDR med utg.pkt i ett RAW-bilde
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_433687} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut Georg F.

Kjempeflott bruk av vidvinkel/bildekomposisjon. Litt synd å ikke bruke farger her i den flotte naturen (hva med gradert bruk av farge - sh fra høyre mot venstre; hvor du begynner med farge avhenger av synet på ekteskapet:-)
Mvh Knut
Dag E.

Hei. Takker for konstruktivt innspill.
Ja, farger hører nok hjemme i bryllup. Har samme bilde i ulike fargeversjoner, og jeg synes selv sort/hvitt-versjonen skiller seg ut i dette tilfellet, og har valgt å bruke denne som den "endelige" komposisjonen.
Det var regn denne dagen, og noen av gjestene hadde på seg rosa og gule regntrekk. Disse ble litt "forstyrrende" i fargeversjonen (også med dempet fargebruk). Dermed ga s/hv-versjonen det rette fokus jeg ønsket å få frem i bildet. :-)

Er for øvrig ikke stor tilhernger av retusjering eller selektivt bruk av farge/shv i "live-bilder".

Ser forresten du er tromsømann..:-)

mvh. Dag
Kristinn E.

Dette bildet liker jeg og jeg synes være veldig inspirerende. Forteller en god historie. Jeg liker bildet i s/h da er det ingenting som drar fokus fra hovedpersonene. Den lyse vignetten kommer bra ut. Det som jeg kan pirke i er at gutten som går etter brudeparet virker for mørk i forhold til andre gjester. Bra arbeid! mvh Kristinn
Dag E.

Hei. Takker
Du har helt rett, gutten er noe mørk. Vet egentlig ikke hvorfor akkurat han ble slik. Han er også noe mørk på raw-fila. Greit argument for å deljustere på bildet. :-)

mvh. Dag
Stian K.

Ja dette var ett inspirende bilde som har en god historie i seg.Liker veldig godt bruken din av vidvinkel. Full score fra meg her altså. 120%
jeanette p.

vannvittig morsomt og flott bilde:-)
Liv F. D.

helt utrolig bra bilde!!!!!
Så stilig i sv/hv. Liker hvordan de kommer vandrende, lykkelige oppertter standkanten. Og hele slekapet koser seg.

Nydelig komponert!

mvh
Liv ")
Tone Lill F.

Knalltøfft i sorthvitt- hadde ikke fått samme effekt i farger. Flott stemningsbilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu