Lys i mørket
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 16-35mm f/2.8 L II USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Øyvind B.

Flott bilde av ishavskatedralen i blå drakt. Fint at du har fått med brua og litt av området rundt. Liker også komposisjonen her veldig bra. Lysstripene fra bilene forstyrrer litt, men du kan jo selvsagt ikke stoppe trafikken:)
Øyvind
Ole Christian S.

Øyvind; takk for det.. - Lysstripene var nøye planlagt og var ment å skulle skille bildet ut av mengden som ble tatt denne helgen med å bringe litt mer liv i bildet.. Var nøye med å ikke få møtende billys og time eksponeringen nøyaktig for baklysene som passerte.. Det funket for meg og var altså tiltenkt! - Men takk for feedback! :)
Øyvind B.

Ok, da skjønner jeg:) Ja de gir jo liv til bildet, så sånn sett funker det jo bra.
Øyvind
Per Einar G.

Liker fargespillet som går igjen fra mosaikken i katedralen via lyssetingen og din egen vri på bildet ved bruken av lang lukker.
Likte dette jeg og tør påstå at det er et av de bedre bilder jeg har sett fra dette området.

Mvh
Per E.
Ole Christian S.

Per Einar; takker så meget for din tilbakemelding.

OCS
Gry H.

Flott nattbilde av katedralen, likte komposisjon,farger og lys.Likte også at du har fått med lyset fra bilene, untatt de øverste lys sporene som er hakkete ved katedralen, disse ville jeg ha fjernet.
Willy B.

Lækkert ja :) Er ei stund siden jeg var i Tromsø. Skal oppover i april en gang, for å ha operasjon nr3 på hånden min. Så håper det blir flere bilder på meg fra den vakre byen ;) Herlig blåfarge og godt drag i bildet ! Kjempe flott. Jeg personlig ville trukket ned noe på gul fargene fra gatelyset, men det er nu bare min smak da ;)
Ole Christian S.

Takk for det Willy, vetdu har ikke sett det før du sier det nå.. Er enig, hadde gjort seg met et hvitere lys der..

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu