Tidsvinduet
Bildet er tatt inne på ei brygge som er 150 år, synes det er fin symbolikk i bildet, med de nyrestaurerte bryggene og nye båter gjennom vinduet. Sett fra innsiden av ei brygge osm ikke helt har fulgt med i tiden.
Utstyr
  • Nikon D60
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_435330} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Geir A. G.
Motivet og ideen er kjempebra! Men er ikke interiøret litt blast og uskarpt? Sikkert ikke lett å få til en bra eksponering med kontrasten mellom det mørke interiøret og det lyse utenfor, men det ser jo ut som du har fått med begge deler uten at det lyse er utbrent eller det mørke gjengrodd, så da innbiller jeg meg at det er rom for å øke kontrasten litt? Jeg er imidlertid ikke blant de største ekspertene her, så du får lese tilbakemeldingen med det i bakhodet!
Siv-Hilde L.
Hei Geir og takk for kommentar...jo mulig at det er litt blast.
For meg er det litt av symbolikkenm noe dust,har ikke fulgt med i tiden. Men mulig at det er for dust og lyst, skal prøve litt andre varianter.
Siv Hilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu