• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-12-05 13:27:12
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus EP-1
  • Olympus OM Zuiko 50/1,4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_435378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Fredrik F.
Hei Gunnar,
jeg synes å se at dette er et motiv som har skapt seg selv og en fotograf som så øyeblikket og tok det. Mannen som skygger for solen, bladet som var oppmerksomheten i "skudd" øyeblikket og opplevelsen når fotografiet kom på skjermen. Noe av dette var det som hendte med meg når jeg så bildet. Det må betraktes over tid. Synd at bildet er for stort til min skjerm.
Et farvesprakende og teknisk godt fotografi. Reise er en fin tittel på dette fine bildet. Veien, som er et sterkt element i fotografiet, gjør at feltene får en fin oppdeling, og hindrer at fotografiet "gror" igjen.
Objektivet skaper en flott bouche.
Dette var vellykket.
Gunnar John C.
Takk for velvillig kommentar, Fredrik. Jeg ser også veien som et viktig element her, både for flatene og for farvene. Noe komplementært til det rødorange.

Jeg er enig i at bildet ble lagt ut for stort - det skal jeg prøve å få gjort noe med.

Vennlig hilsen,
Gunnar
anne g.
hei gunnar!
hyggelig å se deg tilbake med bilder! dette bildet var sprakende og intenst. og både skarpt og difust.når jeg skrollet oppover oppdaget jeg at den øverste delen var et komplett bilde i seg selv, men med den blå komplementære fargen fikk du en ny dimensjon. kanskje jeg foreslår et kvadatisk format derovenfra og ned. da sitter det komplementære som et skudd i passe mengde!

mvh anne
Gunnar John C.
Takk for hyggelig og konstruktiv kommentar, Anne. Jeg har sans for din idé om en enklere komposisjon som bedre kan balansere de komplementære farveflatene, og har lagt ut en ny versjon. Fjernet skyggen av fotografen også, for ytterligere å stramme opp.

Vennlig hilsen,
Gunnar
anne g.
likte v2 veldig godt-skikkelig pangbilde!
mvh anne
Torild H.
V2 for meg!

...mest pga strået i nedre kant som er såpass uvesentlig for innhald og tek unødig oppmerksomhet.
Elles er det farger, lys og kontraster som er så bra her, samt linjer og flatedeling.

Torild
Roger H.
Bladet med stilk i fargesprakende omgivelser. Her må det bli V2 da det er et bedre format til motivet og har med det vesentlige.

Et stort pluss for uskarpheten som forsterker innholdet. Veldig bra.
Gunnar John C.
Takk for inspirerende kommentarer! Jeg er helt enig i at v2 er et strammere og mer vellykket format, og er takknemlig for rådet fra Anne og bekreftelser fra Torild og Roger.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anne Ø.
Herlige farger å se inn i, de uskarpe valørene, formatet i V2 svært bra.
Gunnar John C.
Takk for trivelig respons, Anne! For meg er dette bildet et godt eksempel på hvor nyttig billedkritikken kan være - jeg fiklet meg blind, inntil din navnesøster Anne G. foreslo kvadrat og kutt i bunn, og etter min mening var det først da dette satt, som bilde.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anne Ø.
Helt enig Gunnar, da fungerer det, billedkritikken.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu