Flower power
Syntes denne bortgjemte bobla fortjente et bilde..

Det hører med til historien at denne bilen ble kjøpt med tanke på at den skulle bli brukt til bilkross. I stedet står den og blomstrer bak en garasje.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-11-22 16:46:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D300
  • Tamron 28-75mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger152
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_435495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Håvard F.

Først - jeg liker bildet
Men.. mulig litt mye informasjon i bildet.. dvs. jeg opplever stråene i forgrunn og stammene over taket på bobla som litt mye. Ved å fjerne stammene så tror jeg balansen og roen blir bedre..... hva med et kutt ned på taket.(ned til der speilen inne i bilen starter).. jeg vet ikke helt om det er 100% riktig å kutte der, men kanskje... Da får du også den viktige klessnora riktigere komponert i bildet, og fotoet oppleves i mine øyne roligere.
Jeg likte dette flower power bildet :)
mvh
Håvard
Torild H.

Liker godt v2 her; litt meir skåre-ned-til-beinet-komp.(og ennå ville eg kutta vekk "lista" nede for eit endå reinare uttrykk.)
Litt symbolsk også dette? Desse hippieblomane, sikker malt på i beste meining, men prega og bleikna av "tidens tann", overmodent, slik som ugraset rundt.
Er for ung til å ha opplevd hippiebevegelsen sjølv, men tru om dei ikkje hadde (litt)rett i mange ting likevel, sjølv om dei nok av fleire vart sett ned på både i samtid og ettertid - akkurat som dette ukuelige ugraset: det står nok like frodig der, neste vår og neste vår.

...ei eldre syster mi pynta kjærasten sin raude saab med store blomeklistremerker; uforglemmelig!

Torild
Kim Charloth F.

Symbolsk og flott bilde, ligner litt på noe jeg selv la ut i sommer :) Selv fargene... hehe..
Er enig i at det er noe for mye info i bildet, men ikke sikkert bildet ville blitt så bra med å fjerne noe av de heller.

Gro-Bente B.

Hmmm....likte dette bildet. Ville ikke skåret ned på noe. Skiltet spiller ogå en viktig rolle her og det må ikke bli borte. Bilen ser ut som den har blitt godt plassert i marka. Stuet bort for godt liksom. Blomstene og klessnora gjør det hele meget feminint.
Tone A.

Hei
Her gir Torild ein flott kommentar spesielt når det gjeld blomane på bilen, som står til dei visne geitramsane.
V2 er best her kor "boblå" med sine bua former og blomane med sine typiske 70-talspreg får dominera bildet.
Flott med den rustprega veggen i bakgrunnen, kor fargane gjentek blomane på "boblå".
V2 får best fram elementa av nostalgi og elde.Flott lys-og skuggespel både av geitramsane på "bobla" og lysfeltet i bakgrunnen som får fram noko hjarteformene. Her har "boblå" stått lenge med litt grønskeprega parti og så matt i lakken med den rustprega veggen, ein gammal containar?
Du får minnene til å strøyma på pga at i 1976 fekk eg mi første "boble" til 18-årsdagen.Far og brørne mine hadde kjøpt den brukt, og lakkerte den gul.Eg kan ikkje gløyma den spesielle motorlyden på den.
Takk for dette nostalgiske bildet som får fram 70-talet sitt særpeg, spesielt v2 er fint med utsnittet og lyset.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu