Hjemme hos oss - Nytt kjøkken
Endelig ferdig med nytt kjøkken!
Kunne bildet vært brukt som reklamebilde?
Utstyr
  • Olympus C3030Z
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger525
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43598} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinulf L.

Skal du bruke det som reklamebilde, foreslår jeg at du tar plasten av kjøkkenbordet. Ellers er det et godt bilde med fin belysning. Gratulerer med nytt kjøkken.
Henrik T.

Fint kjøkken.

-
Henrik
Avsluttet .

Gratulerer med et flott nytt kjøkken !

Er det italiensk innredning ?

Har selv lagt ut et kjøkkenbilde og valgte da et meget høyt kamerastandpunkt. Prøv det du også og la oss få se !
Bjørn J.

Interessant - jeg holder på en jobb for tiden, nemlig å fotografere kjøkken- og bademiljø for en brosjyre. På dette bildet er det mye jeg ville gjort annerledes. Plasten er nevnt, men bildet er også skjevt. Det er lett å fikse, men det skulle vært gjort før du spør om bildet kunne vært brukt som reklame!
Jeg tar kjøkkenbildene i utstillingslokalet til fabrikken, da har jeg mer plass til blitzlampene og kameraet. På dette bildet er det for mye blandingslys, og lyssettingen er generelt for flat i den innerste delen, det er også rødstikk der. Taklampa og bordet/stolene må bort, evt erstattes av noe mindre iøynefallende møbler. Helt til venstre på det høye skapet ser vi at objektivet ikke er i toppklasse, kraftig fortegning er resultatet.
Dette bildet ville ikke blitt godkjent av firmaet jeg jobber for.
Stig S.

...og så må du liste ferdig langs taket ;-) Jobbet (for leeenge siden) med kjøkkeninnredninger (hos landets beste leverandør...), og dette bildet hadde nok ikke blitt godkjent der heller, jfr. Bjørn's kommentar.

--stig--

ps....Vinen fortjener en bedre skjebne, hvis du ikke har det ualminnelig kaldt på kjøkkenet, da ;-)
ds
Tove G.

Gratulerer med nytt kjøkken.
Reklamebilde?? Teknisk svar har du fått fra BJ og de tingene han påpeker, er ting jeg ville lagt merke til som kjøper. Jeg finner også bildet for uskarpt. Har akkurat pløyd gjennom mange-og-ørten kjøkkenkataloger fra norske og utenlandske kjøkkenprodusenter

Som potensiel kjøper, ville jeg si nei, dette kan ikke brukes i reklame. Min tanke ville vært :Er de ikke stolte av produktet sitt? Skal dette representere kjøkkenprodusenten? Har de ikke kvalitetskontroll? Tørr jeg kjøpe kjøkken fra denne produsenten? Hadde jeg sett noen spesielle finesser, ville tatt med ideen og brukt den i et annet kjøkken.

Og vinflasker kan ikke stå som de gjør. Jeg ville også reagert på at det ikke er lys under skapet hvor fruktfatet står, samt på kortveggen ved kaffetrakter.

Førsteinntrykket!!!!! ...enten det nå er et bilde eller produktetet i utstilling, er meget viktig. Det er det som får oss kjøpere til å se nærmere på produktet.
Tross alt skal en brosjyre få oss til å drømme om ''det'', ønske ''det'' og kjøpe!! Derfor MÅ en brosjyre være gjennomført for å sette tankene og drømmene i gang om akkurat ''det produktet''.

Du har fått et stort og flott kjøkken, som uten tvil kunne vært brukt i en kjøkkenkatalog hvis alt ble lagt til rette
Lei for at jeg er så negativ om bildet, men du ba jo om det selv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu