• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-11-29 00:14:15
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 75-300mm, 1:4-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_436241} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Gunnar John C.
Selvom første assosiasjon gikk til Knerten, så er mitt neste inntrykk her en metafor over naturens oppgitthet - hjelpeløst utslåtte armer, med skjelettene i hauger bakom. Den midtstilte komposisjonen leder også tankene til Golgata. Fjellene i bakgrunnen skaper verdifull dybde, men himmelen fremstår som mer hverdagslig - uten at det er en innvending. Et vidvinklet skyperspektiv ville kanskje kledd motivet bedre enn dissse sedat parallelle skygatene? Den ene snekledde fjelltoppen bryter opp den strenge midtstillingen på en velkommen måte, synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Joachim A.
Liker bildet ditt.
Et siste fortvilt skrik som er frosset i tiden.
Den svake forskjellen i høyden på "armene" begynner å påvirke den midtstilte balansen, men balansen gjennopprettes med den høyeste fjelltoppen til venstre.
Kunne ønsket en litt mer dramatisk himmel til temaet her, kanskje kunne en mørkning av bildet mot toppen bidra til dette?

Mvh joachim
Yngve Sem P.
Dine assosiasjoner er nær prikken av hva jeg hadde i tankene ta jeg tok bildet, Gunnar. Ville unngå titler som "save the forest", "global oppvarming" etc., og la betrakter tenke selv.
En videre vinkel, og altså et standpunkt nærmere treet, kunne vært en mulighet. Men et gjerde sto i veien (forbudt område), og selv om jeg hadde sneket meg inn ville jeg ikke fått ønskelig høyde, tror jeg. Men ser poenget.
Joachim, "et siste fortvilt skrik som er frosset i tiden". Flott sagt. Jeg legger ut en versjon 2 med noen levels-justeringer på himmelen. Synes kanskje det gjorde seg.
Takk for kommentarer !
Marius N.
Veldig bra foto dette her. Får absolutt en "global oppvarming" følelse her.
Fjellet til venstre balanserer komposisjonen godt.
Tror ikke vidvinkel ville ført til noe bedre, her har du fått med det du trenger for å formidle et budskap.
Synes himmelen ble for mørk i v2, en mellomting fra v1 og v2?
mvh Marius
Avsluttet .
"Liker" budskapet, og henger meg enkelt på Gunnar sine kommentarer som dekker det meste i samsvar med oppfatning. Posituren til treet og kontrastene mellom de golde døde i front, og vakkert landskap i bakgrunnen slår samme hvilket innhold en setter det inn i.
Thorbjørn R.
Glimrende bilde. Jeg tillater meg å slutte meg til kommentaren til Gunnar, som for øvrig også er glimrende. Han uttrykker min opplevelse av bildet bedre enn jeg selv er i stand til.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu