Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger307
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_436792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Håvard F.
Hei Roger.
Liker fokuspunktet ditt. Skarpt i forgrunnen.
Men i perfekt komposisjon så faller øynene på de som sitter der borte på benken... utenfor fokus. Det likte jeg :)
Bra bilde, hvor kornet fra TriX er passende :)
mvh
Håvard
Avsluttet .
Dette var bra bruk av fokus/dybde og innramming for å gjøre historien (personene) interessant. De synes akkurat nok til at det blir bra. Korningen kler også motivet og "fyller" flatene med innhold.
Marit O.
Spennende bruk av fokus,liker innrammningen av menneskene i det fjærne som vekker min interesse Roger.
Korningen kler motive.

Mvh Marit
Thorbjørn R.
Personene på benken bak der er perfekt plassert. Lite å pirke på her. Jeg liker bildet. Kanskje en smule trangt i topp? Eller kanskje ikke..

Mvh Thorbjørn
Roger H.
Takker for fine kommentarer. Håvard, Kjell og Marit. Bra dere nevnte fokuspuktet og korningen
Du lurer om det er litt trangt i topp Thorbjørn.
Jeg valgte å ha soluret med mindre klaring oppe en nede fordi tyndepunktet ble best da. Ser du ikke er helt sikker på det.

Takk igjen
Knut Georg F.
Mye fin geometri her Roger, glad for at du har valgt å ha forgrunnen i fokus:-). Mystikken hviler på paret på benken. Litt krim-reporter over dette også.
Mvh Knut
Ivan H.
Hei Roger,

Er nok enig med de andre her, at dette fungerer. Paret er inni, den tomme benken utenfor. Kan gi noe symbolikk det. Synes elementene er godt plassert, har ikke noe pirk å komme med der.
En ting jeg lurer på er om du har lagt på strukturen i etterkant, da jeg ser at den er delvis fraværende rundt soluret og helt fraværende innimellom. Kunne tenkt å sett en versjon der struktur var helhetlig.

Så lurer jeg på en annen ting, hvordan bildet hadde tatt seg ut om hekken/buskene til venstre var mørkere, for å bli litt mer likt trærne i opp og paret. Og hvis tallene skulle vært med å gi symbolikk, kunne de kanskje stått litt mer frem, ved å være litt lysere? Nei, du får vurdere, alt virker ikke like fornuftig.

Uansett, liker dette.

Mvh
Ivan
Roger H.
Takker for hyggelig kommentar Knut. Strukturen er ikke lagt på Ivan. Tri X er jo en ganske grovkornet film, og den er fremkalt i papirfremkaller.

Det du sier om hekken og tallene mm. hadde jeg ikke i tankene. Tror ikke jeg vil klusse med bildet.

Takk igjen begge to.
Ivan H.
Men vet du hva som gjør at det er mindre struktur rundt (tett inntil) soluret?
Bare lurer..
Roger H.
Et godt spørsmål Ivan. Jeg vet faktisk ikke, mulig noe skjer under microprossessen. Skal si fra hvis jeg forstår hvorfor.
Marius N.
Hei!
Liker bildet godt, god komposisjon med soluret som rammer in paret. Det jeg ikke liker er korningen på himmelen, synes det tar for mye oppmerksomhet. Ser ut som du har dratt for mye i spakene under s/h konverteringen.
Hvis du har mer å gå på i topp tror jeg der hadde blitt topp:) litt trangt over soluret
mvh Marius
Roger H.
Hei Marius. Takk for synspunkter. Det er ikke s/h konvertert bilde da Tri X er sort/hvit Kodak film med grove korn. Da blir det sånn.
Det du ser er hele filmruta, har ikke noe å gå på her. Takk for at du likte komposisjonen.
Torild H.
Soluret i front er eit såpass interessant objekt at bildet får innhald bare av den grunn. I tillegg er personene i bakgrunn snedig tilpassa i solurets mellomrom, noe som gjer bildet dybde/perspektiv.

kan forstå innvendingar, at det kunne vore ønskeligt med meir luft over soluret, kanskje eit høgdeformat i staden. På den andre sida tykkjer eg det som er vist av parken til høgre for soluret tilfører noe det og, og gjer komp. vel balansert.

Gjentek meg sjølv, du har høyrt det før: liker godt det tekniske her, korn og korn...

Torild
Roger H.
Takker for kommentar Torild. Her hadde jeg god tid til å komponere bildet, så derfor vil jeg ha det sånn. Bra du ser det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu