Evig din
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-12-01 22:04:07
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-12-01 22:08:03
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 400D DIGITAL
  • Sigma 70-300 mm
  • Brennvidde190mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437017} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Martin M.

Flott!

Nydelig sett og fint pønsket ut.

Skulle du ta konseptet helt ut, vil jeg anbefale bok med noe mer eldet ark, mindre hvitt. Litt hard lys over ringen (i permsammenføyningen) er det også.

Mulig du med hell ville fått et enda dusere og flottere resultat med større blender. Du får litt for mye skarpt og kunne godt ha prøvd å isolere enda mer med mindre dybdskarphet.

Uansett er dette pirking, for bildet er fint.
Finn M G.

Bra ide! Synes du burde beskjære bildet øverst slik at mesteparten av tomrommet over ringen blir borte (det bør altså bare være litt luft over ringen). Husk: det er hjertet som er hovedmotivet, ikke ringen! Da blir komposisjonen mye mer spennende.
Linda N.

Tusen takk for hyggelige kommentarer begge to!

Martin: Dette er et redigert bilde, sidene så egentlig gule ut, er bare jeg som har endret på fargetoner og kontrast for å få det slik.
har flere andre versjoner av samme motiv, men ikke av samme bilde. Kan legge ut noen flere etter hvert. Tenkte på dette med dybdeskarphet etterpå. Ville jo ha ordene til høyre mer fremhevet i forhold til de andre, Får se, kanskje jeg prøver igjen en dag.

Finn Magne: Dette er et utsnitt av et mye større bilde. Utsnittet jeg har tatt var mest av alt for å gjøre det kvadratisk. Men som du sier kunne jeg kuttet litt øverst, da hadde jo også ordene jeg vil ha frem bli mer fremhevet.
Geir K.

Flott bilde. Litt kutt øverst og det er perfekt.

Mvh Geir
Magnus W.

Kreativt ! liker det veldig godt, perfekt bilde til takkekort ;)
Linda N.

Tusen takk Geir og Magnus!
Ny versjon med kutt øverst kommer snart.
Håvard F.

Et klassisk motiv som fungerer. Likte det kvadratiske formatet best her Linda.
Bra utført.
mvh
Håvard
Linda N.

Tusen takk Håvard! Er selv tilhenger av de kvadratiske versjonene..
Erik L.

Dette er jo aldeles elegant og kreativt. Fanget min interesse omgående på oversikten. Ringens klare glans og den spesielle skyggen kan gi mange refleksjoner.
Til tross for det intelligente bak dette bildet, er det en ting som plager meg litt. Det er at ordene "nød", "sorg" og "armod" er de som er skarpest i teksten.
Versjon 3 for meg. Kvadratisk funker fint.
mvh. Erik
Linda N.

Takk for kommentar Erik!

Dette plager meg også VELDIG! Men tenkte vel ikke så mye over det før jeg hadde tatt bildene og pakket ned utstyret. Har faktisk irritert meg så grundig at jeg vurderer å ta hele bildeserien på nytt å slette den gamle. Det var jo helt klart ordene på høyre side som "elske" og "elskede" som skulle være klarest og komme best frem. Skal se om jeg ikke får til noen like bra bilder uten det irritasjonsmomentet.
Hanna E.

Genial idè!
Linda N.

Tusen takk Hanna! Men idéen er nok ikke min i utgangspunktet, har bare prøvd å skape min egen versjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu