Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
De nederste 2/3 og forgrunnen synes jeg har noe for seg her, men toppen og bakgrunnen synes jeg blir for grøtete og rotete. Blir for lite detaljer til at jeg får noe særlig ut av så mange elementer som det her er i bakgrunnen. Speilingsbilder kan være komposisjonsmessig flotte de dersom det er så mye detaljer at en kan se noe innover i bildet.
Ivan H.
Hei,

Her blir jeg sittende å lure på hva som skjer. Ser ut som to stykker står bak damen og tar bilde av henne og de selv, og at det er speilbildet vi ser.

Er litt enig med Tommy, ang kutt, men hvis du fjerner toppen, for eks kutter ned til rett over hodet hennes, blir det et helt annet bilde. Det blir også et helt annet uttrykk.
Så her må du nesten vurdere fra eller til, kanskje en selvfølge..

Liker bildet, forstår det ikke, men jeg liker å ikke forstå.. eller hva jeg nå mente.

Mvh
Ivan
Gunnar John C.
Et kaleidoskopisk øyeblikk - jeg fornemmer noe mellom disse tre, de to aktive som kappes om å fange henne og seg selv i speilglassvinduet. Hardt og mangetydig i de uskarpe detaljene. Rart at det kan være så mye blikk i hennes antydede ansikt. Mangfoldet av uklare detaljer synes jeg bidrar positivt til å skape et energisk-kaotisk øyeblikk - av kurtise og dominans, for å trekke det litt langt en fredags aften?

For meg er det litt synd at den albuen henger fast i venstre billedkant. Men jeg mener toppen og den fint artikulerte flaten til venstre gir en nødvendig rolig bakgrunn for selve motivets kaos, og jeg ville ikke klippet der.

Vennlig hilen,
Gunnar
Knut Georg F.
Kunne vært selvportrett med dame (speiling).Gråsvart mystikk som lager et spennende bilde.
Mvh Knut
Torild H.
Av ein eller annan grunn er eg ikkje så glad i fotografi av fotografer i aksjon, men klarer likevel ikkje motstå ...denne.
Det som bl.a. tiltaler meg er at bildet er i ein slags gråsone mellom foto og grafikk; om eksponeringa er slik opprinneleg eller er resultat av etterbehandling er forsåvidt uvesentlig, personane anonymiserast og det er situasjonen som gjeld her.
Dei to fotografane bak stiller inn på utstyret sitt og er heilt klar for ein god eksponering og kanskje eit blinkskudd, jenta i front bidrar med sitt uutgrunnelige smil.
Utsnittet fugerer 100% for meg, likeledes sv/kv.-arbeid.

Torild
Roger H.
Takker for kreative kommentarer. Ser det er forsjellige meninger, det er bra.
Jeg kommer nok ikke til å kutte noe her, da det for meg blir litt feil.
Takk igjen for innspirerende meninger.
Kristin S.
Hei Roger!

Et merkelig bilde:). Et bilde som får betrakteren til å å bli nyskjerrig, og det er bra. Jeg fikk først følelse av her er det noe skummelt som pågår, men etter å ha studert det en stund synes jeg at man ser en antydning til et lite smil på jenta, og da forsvant den følelsen.
Etterbehandlinga kler min første tanke:)

Mvh Kristin
Roger H.
Kristin. Takk for dine tanker om bildet. Setter pris på det.
Avsluttet .
Hei Roger
Igjen et meget severdig bilde ifra deg. Ja et bilde å bli nysgjerrig på, hva skjer bla bla.
Dessverre, eller ei, røper munnen til dama at det ikke er noe dramatisk som skjer. Ikke at jeg ønsket det, men stilen, oppbygningen av bilde, og dets "slurvete" kvalitet tilsier dramatikk.

Derfor ender jeg opp med en totalvurdering som krasjer litt. Innholdet er fristende og spennende, men ut ifra munnen til kvinnen å dømme, er ikke situasjonen så kritisk som bildet tilsier.

Vel, litt frem og tilbake fra meg Roger. Jo jeg liker bildet, men fordyper jeg meg i det, er det noe som sagt, krasjer.
mvh arild
Roger H.
Takker for frem og tilbake vurdering Arild. Du er inne på litt av det samme som Kristin.

Det med slurvete kvalitet likte jeg. Lever en stund på den der.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu