Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437393} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Andreas S.
Hei. Liker øyeblikkelig blåtonene i bildet her. Synes komposisjonen er bra, lysene fra huset noe overeksponert (litt større blendertall neste gang kanskje), men lyset rundt er meget bra.

Mvh. Andreas
Gunnar John C.
Jeg opplever en knakende kald vinterstemning, men det ser samtidig for meg ut som om huset står i full fyr. Men de rimete detaljene i omgivelsene kommer fint frem slik du har valgt å eksponere.

Den midtstilte komposisjonen synes jeg passer fint, med de to ruvende trærne og oppkjørselen. Litt synd at uthuset akkurat klippes av trestammen? Noen skritt lengre bakover med stativet kunne kanskje sluppet det fri?

Vennlig hilsen,
Gunnar

Yngve Sem P.
Jeg synes det er litt synd at uthuset i det hele tatt ER der, da du legger opp til en kompositorisk symmetri som du lykkes langt på vei med. Men det var før det huset stikker ut av treet til høyre. Fin midtstilling av hovedhuset, og utsnittet med kutting av tretoppene fungerer.

Liker fargekontrastene i varmt inne/kaldt ute, men varmen er hakket for intens, og huset fremstår i fullt fyr. Manglende dybdeskarphet er nevnt.
Det landlige skjemmes også litt av veien, i mine øyne. Jeg ville nok blitt fristet til å fjerne veien, kutte et par cm i bunnen, og "låne" litt mark. :)
Bent U.
Motivet er bra, og dette kunne virkelig blitt et blinkskudd. Hadde jeg vært deg hadde jeg vurdert å bruke en langt mindre blender når du likevel har kameraet på stativ. Med en fokusering på nærmeste tre, ville huset sikkert likevel blitt klart vha dybdeskarpheten. Ved evt. å sette sammen to eksponeringer kunne du muligens også hatt en egen eksponering for huset noe som kunne redusert den fyrfakkel som det nå fremstår som. Dette er bare tips fra min side. Noen mulighet for å prøve igjen??? PS - har som du kanskje vet samme kamera og samme objektiv selv.. (ser du har brukt 17-55 IS 2.8 - toppers). Mvh Bent
John H.
Hei
Midtstillingen fungerer fint her. Ville vurdert å beskjært bilde kvadratisk for å unngå uthuset. Det forstyrrer litt i bildeflaten. Trærne ville fortsatt dannet en ramme da.
John
Håvard F.
John sitt kuttforslag støttes. Flott med midtstilling her.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu