Monica
Utstyr
  • Nikon D-300
  • Nikon AF 18-70 ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger982
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437566} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Hva har skjedd med hennes h-fot ? Det mangler lys på v-fot og hånd.. ellers tror jeg kanskje det hadde funket bedre med øyne rett i objektivet.. Det er min mening da..

Arve Herman T.

Hei på deg geir.
Da det gjelder den foten som mangler tær, så så jeg ikke dette da bildet ble tatt. For hun sitter da på et løst underlag som hadde krøllet seg. Så det er en liten bulk på pleddet som hun sitter på. Det var ikke mulig å se før det var for sent. Smil.

Men takk for kommentaren din.. Mvh. Arve
Geir B.

Hei Arve,

Jeg liker godt lyssettingen og den mørke bakgrunnen. Litt dumt med signaturen din akkurat der hvor hun kikker. Blikket dras mot dit hun ser, og der er "logoen" din. Du kunne ha plassert den i nedre venstre hjørne, f.eks.

MVH

Geir
Arve Herman T.

Hei på deg Geir. takk skal du ha for kommentaren din. Ja det var meningen at hun skulle se opp mot den. Smil. Ja jeg skal lage en annen versjon da jeg får tid. Men tusen takk skal du ha Geir for at du brukte tid på å kommentere dette bildet av Monica

Mvh. Arve Herman Tangen
Morten H.

Det bildet likte jeg, Arve. Modellen har et fint undrende blikk, posituren er bra. Fin lyssetting i ansiktet. Kanskje en anelse mørkt nede på venstre side( fot og lår), men ellers bra.
Mvh Morten
Arve Herman T.

Hei der Morten.
Tusen takk skal du ha. Hyggelig å høre dette eller lese dette heheh.
Takker og bukker..
Mvh. Arve
Steinar Ø.

Hei Arve!
Likte dette bildet. Pen modell, god skarphet og fin komposisjon. Lys er også OK, men modellens hår burde komme LITT mer frem i forhold til bakgrunnen. Kanskje gjennom en lett blålig konsentret lyskilde. Synd med tærne på modellens høyre fot. Ellers MEGET bra levert...

Mvh.Steinar
Arve Herman T.

Takk nok engang Steinar.. Setter veldig stor pris på at du kommenterer bildene mine..

Ja det med tærne var da umulig å se, da jeg tok bildet.. Men hadde jeg hatt en fot, så kunne jeg montert den på siden. Men men slik ble det heheh.

Mvh. Arve
Jan Erik F.

Hei!

Foten er nevnt... Liker posituren og lyset veldig godt. Fine hudtoner og god refleksjon i øynene har du i dette også! Synes dette er et av de vakreste aktbilder jeg har sett fra deg. Rent og fint, og meget behagelig å se på :)

Bra jobbet!

Jan Erik
Arve Herman T.

Hei der Jan Erik.
Tusen takk skal du ha for kommentaren. Ja man lærer så lenge man lever. Så jeg setter pris på ros og ris...

Takk igjen.. Mvh. Arve Herman Tangen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu