Kartet.
Bildet er tatt like ved Trafalgar Square i London i November 2009. Siste generasjon med kart?
Likte stemningen i bildet, og følte S/H formidlet det bedre. Hva synes du?
Bildet inngår i albumet Landskap og arkitektur - Arkitektur....og landskap :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-12-05 14:08:30
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 7D
  • Sigma 10-20mm DC HSM
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437623} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per T.

Synes selv du har truffet veldig bra her med hensyn til stemningen. Det eldre paret gjør bildet. Ypperlig i S/H. Er litt usikker på foten som er kuttet. Usikker fordi du derved har fått et fint standupunkt i forhold til fasader og detaljer. Mulig du er en aning tett på. Likte bildet godt. Mvh Per
André G.

Takk!
Ja, er nok litt tett på. Hadde ikke mye tid. Bildet croppet dessverre foten på originalen...og litt mer røk da jeg rettet opp bildet.
Isidoros P.

Bra ..veldig bra ..begge versjonner liker jeg..
Viktig at du tar venstre del av bildet med .. når de skall orientere seg med et kart..de gjør vi også ....i bildet..
isidoros
Solvår B.

Hei André!
Jeg føler meg steingammal når jeg ser dette bildet. Jeg elsker papirkart - den herlige følelsen av å ha oversikt. Min nå avdøde mann måtte innrømme at papirkartet og jeg var bedre enn GPS´en i dens ungdom. Jeg klarte å geleide oss dit vi skulle.
V2 for meg. Jeg savner også foten hennes.
: ) Solvår
Jani F.

Hei! Dette var eit stilig gatefoto. Ville brukt det du skriv i teksten under; "siste generasjon med kart?" som tittel, syns det var knall! Enig i at det er synd at du har kutta foten til dama. Syns elles at det er bra komposisjonsmessig og liker at du har fått med "Coffee house" oppe til venstre og "look" på asfalten nede til høgre.
Gode kontraster, bra! Mvh Jani
André G.

Takk! Følte at skriftene Coffee house og look var verdt å ha med.....til tross for at de eldre er fokus. For å være ærlig så likte jeg den litt den "varmere" sephia toningen. De eldre ble liksom mer koselig på den måten.
Avsluttet .

Haha, her har jeg vært! Har bortimot samme bilde, bare andre siden av gaten og mye dårligere kvalitet. En av Londons mange deilige kafeer. Nydelig bilde! Jeg likte S/H versjonen best, ga meg litt "Sin City" stemning, hadde det ikke vært for det koselige gamle paret.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu