Mørketid
Bildet er tatt midt i mørketiden på Svalbard med månen som eneste lyskilde.
Vanskelig å fotografere dyr med lang lukker(4sek) men var heldig siden reinen sto ganske stille, men den snudde hodet rett før eksponerinen var ferdig, noe som kommer frem i gevirene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • Lukker4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Odd A.

Syntes du har lykkes godt med fotografering av rein i det svake lyset. Bortsett fra det ekstra geviert kan ikke jeg se noen tegne til bevegelse i dette bildet. Det ekstra geviret kan du enkelt klonebort hvis du ønsker det. Liker den fine siluetten mot de flotte blåtonene. Fin komposisjon.
Mvh
Odd
Gulli Hanne O.

Flott formidlet fra Svalbard. Fine linjer og dybde i bildet, og reinen har jo stått som (nesten) perfekt modell for deg i månelyset. Ser både ensomt og kaldt ut her, liker det storslagne i landskapet.

mvh Gulli
Jan N.

Det må jeg si var bra jobba! Nattfotografering er jo ikke bare enkelt i utgangspunktet, så når du får reinen til å posere på dette viset må du si deg meget fornøyd! Ellers er jeg enig med de første talerne.

Mvh JanN
Martin E.

Takk for kommentarer. Joda, jeg kunne klonet vekk det tredje geviret, men valgte å ta det med som en slaks bekteftelse på at det er et lvende dyr som ikke har til vane å stå i ro serlig lenge:) Føler også at det bidrar til å gi mere "bevegelse" og liv i bildet.

Martin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu