Lysfest i Bergen.
Utstyr
  • Nikon D 80
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Odd A.

Hei Inger,
Ser du har lagt ut et bilde uten fyrverkeri mens kommenterte ditt forrige bilde. Er et flott motiv dette med fine lyseffekter og speilinger i vannet. Syntes dette ble et vakkert bilde. For å pirke litt så tror jeg bilde hadde hatt godt av en litt kortere lukkertid slik at de hvite lysene i det blå bygget ikke hadde blitt utbrent.
Mvh
Odd
Steinar Dahlen V.

Eit nydelig bilde frå lysfesten.
likte effekten på bussene og alle dei vakre lysa .
blir nesten litt bergens sjuk. ;-)

*SV*
Birgitta S.

Magnifikt Inger.... önskar jag var där och fick uppleva det i verkligheten, men tänk sån tur att det finns fina fotografer.. :))
Odd E. k.

Bergen er en flott by. Her er julegrana tent sammen med annen juledekorasjon og skaper stemning. Får håpe julesnøen kommer slik at ikke alt regner bort. En flott formidling på lang lukker der lysene og fargene kommer godt frem. Bra fanget fra en fin fotovinkel.

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Jørn B.

Et herlig bilde fra lysfest i Bergen!
André G.

Savner fyrverkeriet. Blir litt tamt uten.
Månen fungerte fint i settingen.
Inger Nævdal S.

Hei alle !
Lysfesten foregår i tre etapper.Først tennes julelysene,så er det musikk og sang,så tenner alle fakklene sine,mer musikk og sang,til slutt er det fyrverkeri med musikk som passer inn.Takker så mye for at dere tok dere tid til å kikke på hva som skjer i Bergen denne dagen.Takk for at dere likte bildene.Mvh Inger
krit k.

God jul Inger.
Mvh.Krit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu