Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger237
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437944} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ivan H.
Hei,

Grafisk med enkel komposisjon. "Vinduene" lager flere bilder, der fotivene er går delvis igjen i de forskjellige. Liker det her, jeg blir nysgjerrig. Motivene/folkene er passe diffuse, noe som forsterker nysgjerrigheten min.

Komposisjonen er spesiellt, da du avslutter høyre del med en diagonal bue og et tomt felt. Har vel egentlig ikke nok kunnskap til å begi meg ut på hvorfor det fungerer, men det gjør det.

Hadde vært kjekt om noen andre også kunne kommentert komposisjonen her slik at jeg kunne lært noe.

Mvh
Ivan
ketil g.
Spennende bilde/komposisjon/grafikk. Jeg liker dette av flere grunner. To hovedelementer er fremtredende og og i kontrast med hverandre. Firkanter og trekanter. Disse er gjentatt i ulike formater og "former". Dette er det vi finner igjen i et musikkstykke. Gjentakelser som holder det hele sammen og ulikhetene som skaper spenningen. Her liker jeg blandingsforholdet mellom elementene. Den innholdsfrie trekanten er befriende fri for "ting" og spiller opp mot venstre del. Noe som gjør at den virker interessant selv om den er "overlesset av detaljer. Firkantene her hjelper også til med å stabilisere bildet. Kunne lagt til mye mer, men vil bare si at jeg synes du har et godt blikk for motivet og tanke på etterbehandling.

ketil
Håvard F.
Absolutt et spennende bilde. Den skrå linjen og alle "båsene" med mennesker inne i får meg til å lure en del på hvordan du har tatt dette. Speiling?!
Liker de lyse tonene i bildet og bildets oppbygging/komposisjon.
mvh
Håvard
Marit O.
Stilig og grafisk,ser ut som et puslespill
fin bruk av diagonalene Stig Børre!
Tøff etterbehandling!
Du er en våken persjon og kreativ!!


Mvh Marit
Inger-Lise S.
Spennende. Setter fantasien i sving. Kreativt. Uvanlig, men kledelig komposisjon. Det gjør seg med gjentagelsene her.Godt med Ketils kommentar, den setter ord på beskrivelser jeg ikke ville funnet fram til selv. Befriende.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu