Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_438013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Morten H.
Fantastiske uttrykk her - særlig damen til venstre. Synes vel egentlig ikke det funker så bra med såpass mye utbrent/hvitt..
John H.
Hei
Herlige damer dette med kjempebra uttrykk og positur. Synd at bildet er så utbrent. Mye kan rettes ved å lage et tettere utsnitt. Kutt helt til hårrota og bruk retusjering på bakgrunnen.
John
Daniel Weiseth K.
Takk for kommentarer. Bildet er tatt i motlys (litt fra siden) og de utbrente områdene var tenkt som en del av formidlingen av den stemningen jeg fornemmet i situasjonen. Jeg fotograferte motivet med laver eksponeringer også, men fikk med dette ikke formidlet det jeg ønsket. Kanskje bildet hadde fortjent en tittel for å understreke dette? Forøvrig tar jeg selvfølgelig selvkritikk hvis det rett og slett ikke fungerer.
Kristian H.
Heihei.
Jeg synes dette bildet er veldig bra. Som andra sier, så er det to herlige damer, med herlig uttrykk og positur. Jeg liker helheten i eksponeringen. Det får frem mye tekstur i figurene du har fått med, og isolerer det essensielle i motivet.

Det eneste jeg synes forstyrrer litt, er enkeltstående flekker rundt i den utbrente bakgrunnen(til venstre for høyre figur)... jeg lurer på om jeg ville likt det enda bedre om disse eventuelt ble klonet vekk.

Nok en gang, utrolig kult bilde! :)
Ivan H.
Hei,

Jeg føler jeg ikke får tak i hele historien her, hvis det er meningen da..
Blikkene til damene lager så og si hele bildet slik det fremstår nå, men er det nok?
Vi ser lite til hender og føtter, noe jeg savner her. Komposisjonen din fører til mye luft over, som kunne vært brukt i bunn?
De er jo fint pyntet, så antar at dette er fra et selskap, kanskje et familieselskap.

Så utover at blikkene er til dels interessante, gir dette ikke meg så veldig mye, desverre.
Men du har fått mye positivt, så mulig jeg har feil i mye her.

Mvh
Ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu