Idrettsglede 4000 moh
Volleyball er den store sporten blandt kvinner i Peru. En fin måte for disse damene å få tanken bort fra en tøff hverdag! Ikke veldig lett å bevege seg raskt i alle de skjørtene.
Jeg synes jeg kom litt for nært, men jeg liker veldig godt uttrykket og iveren. Synes også at skarpheten er fin.
Bildet inngår i albumet Portretter -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EF 200 mm f/2,8L
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_438033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Andreas B.
Jeg hadde veldig lyst på litt tilbakemeldinger på dette bilder og ønsker å utfordre deg på konkrete spørsmål:
Jeg liker selv veldig godt å se en slik dame spille volleyball. Kanskje fordi jeg vet at med stor sannsynlighet har hun er vanvittig tøff hverdag og det er godt å komme seg i annen aktivitet. Jeg følte at skjørtet var med å få frem dette, men er det for internt? Er det vanskelig å forstå settingen? Forslag til hva jeg kunne gjort for å få frem mer av den?

Jeg likte det å kommmet tett innpå dama for å virkelig se godt hva hun driver på med. Får også frem bra ansiktsuttrykk, men burde jeg prioritert å få med mer av sammenhengen? Burde ballen vært med?

Håper noen har tid til å kommenter dette!!
Andreas
Liv F. D.
Et knakende godt og fortellende bilde. Her har du fanget inn real glede av ei som lever seg inn i spilet med iver og glød. Herlig ansiktsuttrykk. Og der 4000m over havet bryr de seg vel katten om de ikke har fått skiftet til mer "passende" idrettstøy. På med trøya så er du en på laget.
Jeg liker at dette er ekte, at du ikke har rettet det opp og klippet bort toppen i bildet eks. Nydelige kontraster.

mvh
Liv ")
Andreas B.
Hei Liv!

Tusen takk for kommentaren. Som du ser av det jeg har skrevet selv så hadde jeg veldig lyst å se hva andre tenker om dette bildet. Veldig kjekt å høre at du synes det falt i smak og at settingen er god. Det er særlig det med historien jeg ønsker å få frem, og høy å høre at du føler den treffer.

-ab-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu