Silhuett
Bildet inngår i albumet Nasjonaloperaen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-12-08 18:42:31
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-12-08 18:52:52
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-12-08 19:03:35
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_438149} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Håvard F.

Flott bilde fra operaen dette Jan Erik. Liker særlig sephiatonene i bildet. Gir et varmere preg.
mvh
Håvard
Jørn K.

Meget fine siluetter. og paraplyen er ekstra krydder. Flott i sephia og himmelen som speiles var jo meget vakker. Skulle nesten ha flytta litt på den digre svarte søyla som deler bildet loddrett, men noe sier meg at det kan bli en lang og vanskelig jobb ;-)

Flott bilde.

Fotohilsen
Jørn.
Jan Erik F.

Takk for de hyggelige tilbakemeldingene :) Ja, Jørn, jobben med å flytte søylen hadde tatt tid og blitt veldig kostbar... :)

Hilsen Jan Erik
Knut Georg F.

Hei Jan Erik. Operaen med sin arkitektur og trafikk er en gave til alle fotografer, og man må strekke seg for å finne en pixelsammensetning som hever seg i mengden (med andre ord misunner jeg dere som har denne muligheten:-)
Liker dette godt (som mange av dine andre bilder herfra), men søyla er nevnt over - den blir litt vel dominerende. Lurer på om et høydeformat med de to mennene i dialog til høyre kunne vært et eget bilde?
Mvh Knut
Jan Erik F.

Takk for kommentaren Knut! En deling hadde jeg faktisk ikke tenkt på før, men ser at det er mulig. Skal gjøre et forsøk, takk.

Jan Erik
Venche J.

Knuts forslag er ikke dumt. :)
Dog, jeg liker det jeg ser.
Hadde tenkt meg en tur dit ned i løpet av morgendagen, men vet ikke helt om jeg rekker det. Er det vanskelig å bevege seg i dette området? Jeg tenker på alt det stresset med Nobelprisutdelingen. Vil jo ikke mistenkes for attentat nedi byen. Er det trygt i disse tider. :)
Wenche.
Jan Erik F.

Hei Wenche! Takk for kommentar. Dette bildet er fra arkivet... tok det i mai. Mulig at taket er stengt for vinteren... men mange går forbi kjettingen likevel. :) Bør vel gå greit å bevege seg i det området til tross for fredsprisutdeling, her er det jo fri flyt for publikum under forestillinger:)

Hilsen Jan Erik
Solvår B.

Hei Jan Erik!
V2, V3 og V4 er flotte silhuettbilder som man kan lage mange historier ut ifra. Liker skyene og sephiatonene i bildene. Får lyst å ta meg en tur til Operaen med kamera neste gang jeg er i Oslo.
: ) Solvår
Jan Erik F.

Takk for kommentaren Solvår! En tur til Operaen er absolutt å anbefale, utrolig mange motiv å finne både av arkitektur og folk som befinner seg der :)

Hilsen Jan Erik
Duy P.

Flott serie med fine fargetonen og godt arbeid Jan Erik.
Herlig med silhuetter, hver versjon kan tolkes forskjellige.
Skyer formasjoner gjører bildene mer spennende.

mvh duy
Venche J.

Fireren ble nå min favoritt. :)
Kanskje jeg rekker det i morgen. Hvis ikke, så må jeg nedover i januar også.
Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu