Riksvei nr. 1 i Honningsvåg
Hurtigruteskipet MS "Trollfjord" på tur inn i Honningsvåg havn
Utstyr
  • Nikon D300,
  • Nikon 1:3,5-5,6 G 16-85 VR
  • Brennvidde68mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • AnnetBrukt stativ, uten blitz.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_438470} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Steinar V.

Flott båt i mektig natur.
Det var dette bildet som fanget min interesse, deretter har jeg også kikket på dine andre bilder. Jeg er amatør på lavt nivå, så jeg burde egentlig holde kjeft, men jeg drister meg likevel til å komme med et forslag. Når du tar slike bilder på litt avstand, prøv med litt mindre blenderåpning, f/8 eller mindre. Da tror jeg du vil få skarpere bilder. Blir det for lite lys, så øk ISO, eller bruk litt lenger lukkertid der det er mulig. Håper du har meg unnskyldt for at jeg stikker nesa borti ;)
Steinar Ø.

Takker for fin tilbakemelding Steinar. Joda, jeg er nok kjent med at jeg gjorde noen feil her, og jeg ville nok normalt ha brukt f/10 - 11 på et slikt bilde, men jeg hadde nok desverre gjort noen feile forvalg i programmet. Jeg tåler alle typer kritikk, og når det ser ut til å være for galt, kan kritikken være med på å gjøre ting bedre...

Mvh.
Steinar
Steinar V.

Det å velge rett kamerainnstilling til de forskjellige motivene, er ikke alltid så lett. Jeg for min del roter fælt med det. Ofte er det fristende å stille på auto og ferdig med det, men vi som har foto som hobby vil jo gjerne være litt mer kreative enn som så. Må bare si at jeg synes motivet, og komposisjonen på dette bildet ditt er helt supert. Direkte uskarpt er det jo heller ikke, men hadde det vert helt skarpt, så hadde det vert enda bedre. Ser jo at det var ganske mørkt da du tok det, og det er jo også en utfordring. Tusen takk for den hyggelige kommentaren du la inn på bildet mitt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu