Narvik i mørketida
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-12-11 23:57:39
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_438556} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Steinar Ø.

Hei Stine!
Dette er et meget stemningsfyllt bilde av Narvik i mørketid. Liker komposisjon, og skarphet. Fin ballanse i lys gjør at vi ser bygningene perfekt, samtidig som lyskilder kommer naturlig frem. Himmelen er bare helt perfekt. Kunne ikke blitt bedre...

Mvh.
Steinar
Stine P.

Hei Steinar. Takk for hyggelig kommentar, det er jo ett nydelig lys ute for tiden hvis man bare er så heldig å treffe på det.
Terje M.

Hei.

Stemningsfullt og fint bilde med nydelig lys og farger.

Mvh
TerjeM
Morten H.

Ja, dette er virkelig stemningsfullt. Tror jeg ville rettet det opp..
Stine P.

Takk for det. Ja, Morten, jeg ville også rette opp den horisonten som ser ut som den siger ned mot venstre, men det virket ikke som at bildebehandlings-programmet jeg har ville gjøre det, jeg fant ihvertfall ikke ut av det. Men det er kanskje da man skal gå til innkjøp av ett ordentlig program og ikke bare bruke gratis-versjoner...?
Jan Inge K.

Dette ble riktig lekkert, flotte blåtoner, riktig eksponeret med tanke på alle lysene.. men burde vært rettet opp en smule..:-)
Stein-Evert P.

Virkelig en fin måte du presenterer Narvik på her. Det vakre lyset vi har på denne tida har du fanget på en fortreffelig måte.
Enig i de som påpeker skjevhet. Jeg lastet ned bildet og rettet det opp i forhold til høyblokkene nærmest. Bildet ble straks bedre. Sannsynligvis ville noen allikevel påpeke "skjev horisont". Dette er imidlertid noe som må være slik pga fjorden som kommer mot byen, og et landskap som i seg selv skråner.
Dette bildet kan du godt være stolt av. :)
Heidi N.

Nydelig bilde. Likte spesielt fargene som var på himmelen. Ser også at horisonten er litt skjev. Dette retter du lett opp i Picasa. :) Som er gratis. :)
Mvh Heidi
Stine P.

Tusen takk for hjelpsomme kommentarer, nå har jeg lastet ned Picasa og rettet opp bildet etter horisonten - så da lærte jeg det! :-) Du har nok ett poeng Stein-Evert, ble muligens byen og fjorden litt forvrengt?
Stein-Evert P.

Det jeg tenker på Stine er at i noen tilfeller så er landskapet slik at det ER skrånende, uten at det er et skjevt bilde. For å forklare det bedre kan du se på dette bildet som jeg har tatt på Ankenesfjellet mot Veggfjellet. Sistnevnte skrår, og det er for at terrenget/landskapet faktisk er slik. Hvis jeg skulle justere bildet slik at Vegglandet ble vannrett, så ville utvilsomt bebyggelsen i Narvik stå på skjeve.

http://www.digit.no/wip4/dscn1147-red-jpg/uid.epl?pid=124...uiid=97896

Kommentarene om at ditt bilde er skjevt, er riktig å hevde. Men jeg leser ofte kommentarer som "skjev horisont". I mange tilfeller er det feil å hevde det. I noen tilfeller er det naturlig skrå linjer i terrenget, i andre tilfeller er det feil å kalle strandlinje eller terreng for horisont.

Nu lurer jeg veldig på om du er ei Stine som jeg kjenner. Driver du og dirigerer kor?
Stine P.

Ja det er meg det. :-) Jeg så jo hele tiden at det var deg, så kanskje jeg burde legge ett bilde til profilen min her sånn at man kan bli gjenkjent for det er jo alltid trivelig å "se" kjentfolk.

Jeg så på bildet ditt og og synes det er interessant det du sier. Jeg kjøpte fotoapparatet i fjor til jul og holder på å lære meg med det når jeg har tid. Det der med hav som renner ut og er skeivt er noe jeg har strevd litt med når jeg har stått og fotografert, for jeg stiller nok kameraet litt skeivt tror jeg muligens.


Det her bildet var tatt dagen etter julesynginga. Det var så nydelig lys på den dagen vi sang at jeg bestemte meg for at jeg skulle prøve å fange det dagen etter. :-)

Heidi N.

Der var det blitt rett. Mye bedre. :)
Turid L.

Hei

Dette var et flott stemningsbilde fra
Narvik.
Versjon 2 ble fint etter at du har
rettet det opp.

mvh Turid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu