Flere bilder på: http://ib-foto.blogspot.com
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_438861} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ivan H.
Hei Ivar,

Ja her klarer du å formidle en veldig fin og rolig stemning. Fin balanse i bildet, selv om jeg kanskje kunne tenkt meg båten litt lenger til venstre i bildet. Fin skarphet på motivet, selv om tåka blurer ut omgivelsene.
Eh, et lite kutt i bunn, for å få båten litt lenger ned i bildet? Og få en bedre avsluttning nede i høyre hjørne?

Liker dette.

Mvh
Ivan
Kristin O.
Nydelig stemning, vart og vakkert :) Henger meg på Ivans forslag til endringer.
Erik K.
Et vakkert bilde, en var drømmende atmosfære. Bildet trenger ingen kutting her båten og landskapet fungerer godt sammen. Det kvadratiske formatet skaper ro og harmoni. Den hvite rammen på grå bund var også et riktig valg.

Mvh Erik
Håvard F.
Komposisjonen virker for meg veldig bra. Også de duse tonene er gode. Flott bilde.
mvh
Håvard
Inger-Lise S.
Delikat og med en drømmende effekt.
Jeg syns komposisjonen er godt valgt.
Meget bra:)

Inger-Lise
Jan-Vidar B.
Dette syns vev var veldig stemningsfullt og flott. Liker veldig godt fargetonen og eksponeringen. Jeg syns båten er godt plassert i bildeflaten. Må si det igjen. dette var utrolig stemningsfullt. Print det ut å heng det på veggen:)
Geir A. G.
Utrolig flott! Minner om et maleri, og jeg liker den rolige og fredfulle stemningen. Her står tiden stille. Klarer ikke helt å se om det er et rent blått-hvitt bilde eller ikke, men det spiller ingen rolle, - det duse preget er flott uansett. Jeg har ingen kuttforslag. Firkantformatet er vel egentlig regnet som et utfordrene format å få til bra komposisjonsmessig, men i mine øyne fungerer komposisjonen helt utmerket her.
John H.
Hei
Innmari bra dette. Båten er perfekt plassert i bildeflaten. Tåka visker ut konturene i landskapet og gir en herlig ro. Blåfargen har du nok forsterket litt, men det er lov når det gjøres så nensomt. Har besøkt bloggen din og må si at du imponerer. Mener å kjenne igjenn et bilde i månedskonkurransen også?
John
Erik J.
Nydelig stemning, vart og fint framstilt slik at det oser av ro og stillhet. Format/komposisjon fungerer meget bra. Mangel på detaljer bidrar sterkt til at bildet blir bra.
Det er helt klart en smakssak, men personlig er jeg ikke så betatt av det blå. Fargevarianten er vanskelig å få ren, jeg opplever på min skjerm ulike fargestikk, og dessuten en del moiree. Jeg ville forsøkt rent svart/hvitt samt litt diskret "add noise" mot moireen. Et kjempebra bilde som jeg tror kan bli enda bedre.
Kjell Sigurd S.
Stemingen er påtakelig og godt formidlet. Komposisjonsmessig greit, men jeg kunne nok gjerne sett båten fristilt fra odden (dvs. plassert lenger til venstre). På min skjerm fremkommer et lyst parti over høyre fisker som virker unaturlig. Kanskje er det noe i bakgrunnen som gjør det? Liker tonene i bildet.

Slenger på en julehilsen med det samme - god jul! :-)

Mvh
Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu