Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_439099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Christer B.
Liker kontraster og fargetoning, spenstig vinkel og absolutt severdig i sin helhet.

Det er etpar praktiske småting jeg vil pirke i, det ser ut som du har turet fram litt vel kjapt med cloneverktøyet etpar steder i skyene samtidig er det noen prikker og flekker i samme område som burde vært fjernet. Det andre er at bildet tipper litt mot venstre i overkant, jeg er ikke fremmed for skjeive motiver, men her er det akkurat litt for lite skjevt til at det sitter men nok skjevt til at det blir litt galt. Jeg ville rettet opp ørlite med klokka. De greinene som stikker inn nede til venstre kan også fjernes!
Ellers synes jeg bildet har stort potensiale, litt mer tålmodigehet i etterbehandlingen som gjenstår.
Torbjørn V.
Takk skal du ha for kritikken og at du likte det. En del blemmer ser jeg. Noe skyldes dårlig arbeid, noe skyldes hot pixels ved IR-fotografering og noe skyldes rusk på brikken. Skal lage en renset utgave.

Tenkte ikke over at det var skjevt før du påpekte det - skal forsøke å rette det også.

Mvh Toby
Geir Stian Altmann L.
Personlig så likte jeg den lille skjevheten. Men greinene kan gjerne fjernes,
Et veldig fint bilde..
Avsluttet .
Dramatisk og severdig bilde.Du har utnyttet telefonlinjen(e)godt i komposisjonen din, noe som bidrar til opplevelsen av dybde. Det samme gjelder fokusområdet ved hjelp av den uskarpe forgrunnen. Hastverk er lastverk sies det nå det helder disse flekkene, men det betyr lite i den store sammenhengen, skjevheten er heller ikke avgjørende. Greinene behøver ikke å være der:)
ketil g.
Stemmer i sammen med alle positive kommentarer.
Skjevheten synes jeg gir spenst til motivet. Men kanskje heller beskjært høyre side fram til den høyre "runde" åsen. I dette området er det lite informasjon. Dog mister du kvadratet, men vinner på at strømledningene? går fra hjørne til hjørne og skaper en "diagonal".

ketil
Roger H.
Kraftfullt bilde med litt kulturlandskap. Liker kamerastandpunktet du har valgt her. Det forsterker opplevelsen. Litt småpirk er nevnt ovenfor så jeg sier ikke noe om det.

Synes dette er bra.
Eli R.
Jeg syns bildet har "drive". Gode lead-in lines. En variant kunne være å sette fokus nærmere kamera slik at forgrunnet ble skarp (ere).
Torbjørn V.
Tenkte å renske opp i bildet, men maskinen måtte på service så det får bli etter jul. Ville uansett si tusen takk for alle tilbakemeldinger.

Tror kanskje skjevheten - eller oppfatningen av skjevhet - skyldes at veien heller innover.

God Jul til alle sammen.

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu