Litt uskarpt, tidlig testfoto med Sigma 20mm f1,8, Tatt 20 november ca midnatt.
Utstyr
  • Nikon D3
  • Sigma 20mm F1,8
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker4seks
  • Nei
  • Annetiso 200,stativ, lukkertid 4sek
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_439832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Håkon B.
Ja dette likte jeg. Bryr meg ikke så himla om man ikke ser noe annet enn mørke og lysene, og at bildet burde vært tatt når det er litt lyser. Men det jeg ville gjort. Ja det var å fjerna lysene i åsen i bakgrunnen samt speilinga av det en lyset på vannet
Knut J.
Hei Håkon!

Takk for tipset og tilbakemeldingen!

Det er fjellheisen og er et kjent landemerke her, og har derfor litt betenkeligheter med å fjerne de. Men kan jo prøve det.

Mvh Knut
Avsluttet .
Vakkert bildet fra havna med speilet i vannet. Men personlig ville jeg fjernet de lyse prikkene i åsen ovenfor. De er egentlig til ingen ting. Det aller beste er den blå time hvor det ennå er noe lys på himmelen. Nei huff, nå følte jeg meg slem.

Uansett det speilet i vannet må du ikke fjerne. Det gjør jo halve bildet. Akkurat som himmelen gjør det meste på et annet bilde. Men bilde i svarte mørke er aldri lett. Men du Knut, ønsker deg riktig god jul med Mack øl på puben. Har vært i Tromsø og synes det var en cool by. Fjellheisen tok jeg også. Uvant at det var lyst hele natta. Hilsen fra Morthen i Drammen.
Håkon B.
Sier ikke at Knut skal fjerne speilinga i vannet. Men vis han fjerne rdet lysende i bakgrunnen. Ja da er det 1 punkt i vannet som gjenngir ( antagelig på toppen av skibakken ) dette
Knut J.
Morten: Takker for kommentar, ønsker deg en riktig god jul tilbake og vil bare si at du sikkert får tak i mack øl der nede også :)

Håkon: Det er fjellheisen, velkjent landemerke for oss her oppe. Men skal klone de vekk og legge ut ny versjon senere.

Takker for tilbakemeldingene folkens.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu