Bildet inngår i albumet Hunder -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-12-28 18:55:20
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger181
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_439930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kristin O.
Mange hakk bedre enn det forrige. Den ligger avslappet og ser rett inn i kameraet og den venstre forlabben lager en slags 3D effekt synes jeg. Igjen synes jeg det hadde vært heldigere med mere dybdeskarphet (mindre blenderåpning,) men jeg savner det ikke så mye på dette bildet.

Fint bilde av Berner Sennen :)
Øystein B.
Hei igjen!

Takker og bukker veldig for din tid!

Det er stor sjanse for at han legger seg på samme måte neste gang jeg knipser han. Da skal jeg prøve å få enda ett hakk bedre dybdeskarphet.

Igjen, takker for dine kommentarer!
frank ove v.
Mye bedre enn forrige du la inn. Teknisk bra. Den ene labben fram leder meg fint inn i bildet. Fin blikkontakt med hunden.
Kristian K.
Nå er Berner Sennen min favoritt blant hunderasene, men uten å tenke på det, et herlig bilde!
Flott kontakt mellom fotograf og modell, og bikkja ser virkelig ut som den trives. På min skjerm ser det ut som det er litt uklart rett over hodet på hunden, kanskje på grunn av noen få hårstrå. Dette lar seg lett klone vekk.

-Kristian
Geir H.
Hei Øystein. Dette liker eg veldig bra, og det er ikkje berre fordi du har løftet deg veldig fra det forrige Berner-bildet...
Det eg liker best er: Du har bevega deg ned i høyde med motivet, gir en bedre opptaksvinkel. Kombinasjonen mellom bak-og forlabb skaper ein fin balanse i bildet, og løfter det fra eit "vanlig" hundebilde tatt forfra..

Fokusplan/dybdeskarphet synest eg fungerer veldig godt, og eg meiner absolutt ikkje at opptaket hadde blitt bedrre om mindre blender for større dybdeskarphet hadde blitt benytta. Når det gjeld hårstrå som stikk ut her og der...Dette er ein Berner, og her skal det være litt lurverte pels både her og der, eg synest ikkje at hunden skal framstå som vasskjemmet og striglet..

Forsatt God Jul!

Geir H.
Øystein B.
Heisann!

Frank O; Takker for hyggelig kommentar.

Kristian; Jeg ser den uklarheten du snakker om. Det er en salig blanding av resten av hodet hans, som blir sort bakover der. Det er også en særs liten "skygge", samt noen hårstrå. Summen av det blir en litt mørkere flekk. Denne flekken er mindre synlig i 100%. Det er godt du så det, for den skal bort. Takker!

Geir; Jeg er enig med deg, det skal være litt lurvete og "ustelt". Så eventuelle hår som er på avveie blir slik det er!

Hyggelig at dere liker bildet!

..og forstatt god jul og godt nytt år!

Øystein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu