Bølgens fred
Tatt med lang lukkertid ved klippene utenfor sommerbyen Mejia en nydelig kveld.
Kunne gjerne hatt skjæret litt lenger ute til høyre for å få litt mer likevekt i komposisjonen, men ellers fornøyd. Likte veldig godt fargene og formasjonene i sjøen. Brukte gråfilter ND4, men måtte bruke blender 22 for å få lang nok lukkertid. Skulle nok gjerne hatt ND 8 for å få kunne hatt en blender som kanskje kunne gjort bildet enda skarpere.
Bildet inngår i albumet Landskapsbilder i Peru -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Caono EF 17-40 f 4L
  • Brennvidde40mmmm
  • Blenderf/22
  • Lukker3,2 ses
  • Nei
  • AnnetStativ og gråfilter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_440253} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kyrre M.
Hei Andreas

Ser du har vært i fjæra du også. Fin, sval kveldstemning i dette bildet. Savner som
du selv nevner mer skarphet på berget. Selv varierer jeg gjerne lukkertiden i sånne motiver for å se hvilken utvisking i overflaten som gjør seg best i samspill med resten av motivet. Linjer i vannet kan ofte tilføre bildet mye. Komposisjonen du har valgt er nok den samme som jeg ville valgt, uten at det behøver å være riktig av den grunn...

mvh Kyrre



Andreas B.
Hei Kyrre og takk for tilbakemelding! Jeg skal neste gang ta flere bilder av samme motiv med forskjellige instillinger for å se hva jeg kan få frem. Setter veldig pris på tilbakemeldinger!
Avsluttet .
Hallo på deg Andreas. Det finns ikke noe mer behagelig enn havet. Har vært ved sjøen mange ganger selv med camera og stativ. Men etter et par utstillinger i Drammens området, for det er ofte kundene du må lytte til, så er det her kun 2 elementer. Hav og stein. Det skulle gjerne vært med ei brygge og ei snekke og et par måker. Da blir det mer sus over bildet. Enig ?

Riktig god jul til deg og dine, hilsen Morthen
Andreas B.
Hei Morthen!
Takk for tilbakemelding! Jeg ser helt klart at du har et poeng. Kunne vært spennede å fått inn noe mer, en brygge ville absolutt gjort seg. Samtidig er det vanskelig med måker eller snekker i bilder med lang lukkertid. Uten at jeg har prøvd så mye så tror jeg at det er en fordel at det kun er sjøen som er beveger på seg. Du kan se i øvre del av bildet at det kommer en ny bølge. Bølgene var nok ca 1,5 meter når jeg tok bildet.

Riktig god jul til deg også!!
Eva K T.
Flott bilde dette med duse fine farger og fin sløring på vannet. Var ikke mulig med en annen komp da det er høytspennledninger til venstre side. Er helt enig i at fotsporene forstyrrer. Nå bor jeg i Bergen og det er jo nesten umulig ikke å finne spor fra mennesker her :-) litt enklere å ha nysnø uten spor på landet he he
Andreas B.
Takk Eva for kommentar! Jeg forstår godt at det ikke var så lett å gjøre noe med de sporene på bildet ditt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu