Fetsund lenser
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-02 08:48:52
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_442006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helge L.
stilig og lettere surrealistisk med det speilblanke vannet med disen i bakgrunnen. Skyene (eller er det fjellformasjoner?) passer også veldig godt inn. Motivet er veldig vellykket innrammet i sidene, men jeg er usikker på om det er nødvendig å ha med så mye i forgrunnen, kanskje kunne det vært klippet ett par-tre centimeter helt nederst.

Kanskje du kunne eksperimentert litt med forsiktig økning av fargemetning i den røde/oransje kanalen, og fått litt mer spenst i sollyset?
Ivan H.
Hei,

Liker linjer og diagonalene her.
Men det er noe med komposisjonen som skurrer. Her må du nesten velge mellom front eller topp.
Hadde jeg kunnet velge, ville jeg kuttet _både_ i front og topp. Da kutt i bunn, opp til slik at den siste snølinjen ender opp nede i venstre hjørne. Så kutter du litt over halve himmelen i topp. Hvis du skal kutte slik, må du også da klone vekk stråene som vil stikke opp i bunn.

Synes også bildet manger noe skarphet/detaljer i hovedmotivet, som jeg tolker til å være pålene.

Ellers så synes jeg at du har noe på gang her, men ikke helt er i mål.

Mvh
Ivan
tommy l.
Takk for kommentarer Ivan og Helge. Var ganske usikker på komp sjøl og. Har lagt ut en beskåret versjon..
Odd Tore S.
Du har valgt stående format her, og har sikkert en grunn for dette.
Problemet for meg er at jeg ikke helt ser hva hensikten var.
Jeg oppfatter at doppene og linjene i isen/elvebredden er det som teller her. Da blir i alle fall øvre del av himmelen lite interessant.
Kanskje er stråene interessante, kanskje ikke? Om du beskjærer til nær kvadratisk format, kan du berge dem. Ellers kan de ofres.
Du bestemmer selv hva du vil at bildet skal overbringe til betrakterne. Så får vår respons vise om du fikk det til eller ikke.
Bildet virker ikke helt skarpt, og litt behandling i PS for å få frem linjene i isen ville ikke vært dumt. Hvis du mener at det er viktig.
Odd Tore
tommy l.
Hei Odd Tore! Jeg er egentlig litt innhabil på dette bilde,dette er rett utenfor der jeg bor.Så min kritiske sans er vel ikke all verden å stole på her! (ser meg litt blind på omerådet!)
Synes selv jeg fikk til et brukbart bilde men som jeg skriver så er jeg usikker på luften over, det er imidlertid gjort med hensikt. Høydeformat fordi det er for mye tull rundt,som gatelykt etc.midtstilling for roen og å prøve å løfte blikket til betrakter.. Har lagt ut en versjon til,synes den blei hakket bedre. Takk for konstruktiv tilbakemelding!

Mvh TL
ragnar n.
Hei Tommy. (står bra til ?)
Nok et bra bilde, denne gangen av den blå timen.
ville kanskje valgt et breddeformat.
Utrolig vakkert med den fargen og disen i bakgrunnen.
mvh. Ragnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu