Golden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger907
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_442686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jan Erik L.
Dette bildet ble lagt ut i går kveld, men jeg oppdaget plutselig at metadata inneholdt modellens fulle navn. Ikke så lurt. Jeg legger det derfor ut uten metadata denne gangen. ;)
Arild Pollestad hadde skrevet en kritikk som jeg gjengir her:

ARILD POLLESTAD:Dette var ett ok akt bilde synes jeg. Bruken av lyset var bra. Du fikk frem mange fine detaljer på kroppen til modellen med den retningen på lyset, samt posituren til modellen. Men med denne posituren som du har valgt synes jeg at utsnittet kunne hvert noe bedre. Jeg ville sørget for at bilde ble tatt enda mer rett på, slik at høyre oh venstre side var helt like. Her sitter modellen noe dreid mot høyre. Dette gjør også at nedre del av venstre arm og side er for mørke synes jeg. Litt av poenget her er, slik jeg forstår det, at mest mulig av huden skal få den klare gyldne fargen. Jeg tror også det hadde blitt bedre om du hadde hatt ett enda trangere utsnitt. Så jeg ville nok ha kuttet nesten helt intill modellen på alle sidene.
Avsluttet .
Hei...

Jeg skjønner godt at du valgte å slette forrige utgivelse av bildet av hensyn til modellen, men når det er sagt så fremstiller du henne virkelig i et godt lys (Bokstavlig talt!). Du fremstiller en flott kvinne på en veldig fin måte, men det er en ting jeg stusser litt over. For meg oppfattes ikke bildet å være symetrisk, noe du kanskje har valgt bevist. Jeg hadde nok foretrukket at bildet var tatt rett forfra, og beskåret bildet slik at det var like mye luft på sidene. Modellen sitter i en såpass sterk posisjon at jeg tror en slik symetri hadde gjort at modellen hadde fremstått enda bedre.

Når det er sagt så syntes jeg at du har god grunn til å være fornøyd med bildet!

Hilsen
Bjørn-Erik
Jan Erik L.
Takk for synspunktene Bjørn-Erik og Arild.
Symmetri? Er det ønskverdig? Noen ganger ja, men generelt synes jeg at symmetri kan være veldig forutsigbart og kjedelig. Et midtstilt motiv, attpåtil symmetrisk ønsket jeg ikke. Har noen bilder som er mer symmetriske, men de falt gjennom. Symmetri skaper harmoni og ro. Helt klart at den manglende symmetrien får dere begge til å reagere, bli litt urolige/stusse. Det synes jeg er bra. Man går ikke bare forbi og tenker fint bilde.
Men er takknemlig for synspunktene.

mvh
Jan Erik
Dan N.
Er enig med Jan Erik her. Jeg likte bildet ekstra godt nettopp fordi det ikke var helt symmetrisk/perfekt, slik "alle andre" gjør det. Det hadde blitt for A4.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu