Kveld
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger304
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_442754} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ottar P.
Et flott kveldsbilde med fine farger og
flott lys!
Avsluttet .
Et usminket utsnitt og fra det virklige liv slik jeg liker å se det. Kreativ bruk av stolper og ledninger i komposisjonen for å forsterke dybde og vise dimensjoner. Eksponeringen er utmerket balansert i forholdet mellom det naturlige og kunstige lyset. Likeså fargene. Et bilde med mye innhold. Et utmerket eksempel på at det enkleste er det beste. Et lite hurra fra meg for dette arbeidet!
Erik K.
Dette må bare kommenteres, men Kjell har sagt det som skall sies. Så her er det bare å sette ---"---.
Hurra fra meg også!

Mvh Erik
Odd Tore S.
Sterke saker dette. Et eksempel på at natriumlamper kan bidra positivt om man utnytter fargen heller enn motvirker den.
Motivet er hverdagslig. Veien leder bra inn i bildet, og ledninger og stolper er tidstypiske. Om noen dekader kan nok dette være et "husker du" bilde.
Odd Tore
Edmund M.
Takk for innspill og kommentarer.
Kjell H: Stolpe og ledninger hører også etter min mening med i dette motivet. Men jeg er likevel usikker på om de to ledningene som går vannrett i øverste del av bildet tilfører noe positivt om man kun ser på det estetiske. Men ser man bort fra det, hører de helt klart med.
Odd T: Her er fargene absolutt viktig for resultatet. Fotografiet er med hensikt litt knapt eksponert. Fargene er en tanke dempet i etterbehandlingen, selv om det ikke ser slik ut. Kontrasten er derimot justert litt opp. Ellers er det vel på sin plass å nevne at en bildesensor registrerer fargene som de er, mens øyet raskt tilpasser seg, og, som du sier, motvirker dem.
Ottar og Erik: Takk positiv respons!
Edmund.
Avsluttet .
Jeg må få lov å si at jeg synes de ledningene øverst i front bidrar til helheten. Jeg ser at de vannrette "bryter" med "retningen" på skyene og vegen som spiller på lag, men at de samtidig skaper en slags synlig spenning akkurat i det området og blir et "festepunkt" for øyet før en ser resten av motivet. Det gjelder egentlig hele det opplyste området i front her. Jeg synes det hadde blitt tammere uten..
Edmund M.
Takk for at du "forsvarer" linjespillet i bildet. Det er adskillig mer givende med en diskusjon over et fotografi enn en utsyrsdiskusjon om fast brennvidde vs zoom på forumet.. Vedrørende ledningene, lurer på om jeg ikke har sett denne under et av dine bilder: "If you can't beat them, join them.."
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu