June-Helén
Skoleåret 2008/2009 hadde jeg media som valgfag på skolen. Vi hadde tilgang til en del utstyr (feks lys), og vi tok noe av dette med oss hjem en dag det snødde. Snøen er naturlig, og vi hadde to lys foran på sidene og et i midten.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 50mm f/1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_442969} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Johan S.

Hei og velkommen til Foto.no!

Fint bilde av søt modell, kanskje litt kjedelig (om du tillater). God ide med sneen i håret. Det løfter bildet. Teknisk bra bortsett fra et ganske kraftig fargestikk på min skjerm.

mvh
Johan
Johan S.

Hei og velkommen til Foto.no!

Fint bilde av søt modell, kanskje litt kjedelig (om du tillater). God ide med sneen i håret. Det løfter bildet. Teknisk bra bortsett fra et ganske kraftig fargestikk på min skjerm.

mvh
Johan
Christina G.

Hei og takk for det Johan.

Hvordan får jeg sjekket det med fargestikk? Bildet ser normalt ut på skjermen min. Takk for kommentar.

Hilsen Christina :)
Johan S.

Den eneste måten jeg kjenner er å kalibrere skjermen. Du kan enten kjøpe eller låne utstyr til å gjøre det.
Men resultatet vil alltid avhenge av kvaliteten på skjermen. Jeg vet ikke hva slags skjerm du bruker, men de fleste bærbare PC'er har skjermer som egner seg dårlig til bildebehandling.

mvh
Johan
Steinar Ø.

Hei Christina!
...og velkommen på foto.no. Fint bilde med en pen modell. Skjerfet rundt halsen og snøen i håret er med på å gi liv til bildet. Komposisjon liker jeg. Modellen er nok litt lys i ansiktet, og det er kanskje litt lite kontrast mellom modellens hår og bakgrunnen. Ellers synes jeg dette er meget bra jobbet. Lykke til... : )

Mvh.
Steinar
Bela D.

Hei igjen Christina.
To lys fra siden ser jeg. De la igjen skygge på begge sider av nesen som ikke gjør seg. Kanskje litt uheldig med skyggen på halsen som blir til av håret også.
Det er en kunst å få til dette riktig. Spesielt hvis det er så hart lys som i dette tilfellet. Tror jeg hadde myknet opp lyset- enten indirekt eller softboks o.l. Litt skygge er for meg naturlig derfor kunne det være et alternativ å bare la mindre lys treffe fra den ene siden. Hva synes du?
Nå er jeg langt i fra den riktige til å ytre meg om lyssetting. Så ta det sagte med en klype salt.
Men jeg synes du er modig og prøver deg fram - og det er bra og riktig. Tøft gjort.
Bela D.

PS: Hilsen
Odd
;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu