Until next summer..
Det beste bildet, tatt fra en photoshoot jeg hadde i sommer med noen kompisr og deres biler. Bilen på bildet er min egen.
Lykketreff. Bildet er HDR og er etterbehandlet. Synes selv lyssettingen er fin, men tar gjerne imot konstruktiv veiledning. Bildet ble tatt kl. 23.00 en sommerkveld i juni. Solen hadde akkurat gått ned bak fjellet, men det hadde enda ikke blitt mørkt.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor AF-S 70-300mm f/4,5-5,6 ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er satt sammen av tre bilder med forskjellige lukkertider. Tidspunkt for bildet er ca kl.2300 en junikveld, like etter solnedgang, men før det ble mørkt. Ga god lyssetting.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_442985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Håkon S.

Hærli bilde, flott skarphet!
Bra "fangst" :D
Endre W.

Fin bil, Fint bilde. Endelig noen som har lært og beherske seg på HDR!. Skarpheten og fargegjengivelsen er utrolig bra, Vinkel og bakgrunn også. Men syntes kansje m3 lufting i fremskjermene blir litt "fake".. Men bøttestolene tok seg pent ut, Samme med felgvalget. Fin lakk, Fin "styling". Veldig god helhet på bilen. Ikke noe japse fangere og alu spoiler.
Endre.
Lotte J.

Nydelig komponert bilde med et knallfett motiv. Elsker den "lave" looken og at felgene fyller hjulbuene. Men ettersom dette er et fotoforum, så er det naturlig å også bemerke at bildet var ekstremt bra fotografert. Liker at veien forsvinner i bakgrunnen og måten bilen er parkert på broen på! Good! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu